TLotR: Gollum ve dahası Nacon Connect etkinliği sırasında gösterildi

Aleyna Yıldırım 7.07.2021 - 17:40
Dün akşam saatlerinde düzenlenen Nacon Connect etkinliğinde The Lord of the Rings: Gollum ve Robocop başta olmak üzere birçok duyuru yapıldı

6 Temmuz'da gerçekleşen Nacon Connect etkinliğinde Fransız video oyun geliştiricisi Nacon, önümüzdeki birkaç yıl içerinde piyasaya sürülecek oyunlarını gösterdi. Yaklaşık yarım saat süren bu etkinlikte The Lord of the Rings: Gollum ve Robocop başta olmak üzere birbirinden önemli duyurular oyuncular ile buluştu. Biz de bu önemli duyuruları bu haberimizde derledik.

Nacon Connect etkinliğinde yapılan tüm duyurular

The Lord of the Rings: Gollum için yeni oynanış görüntüleri gösterildi

Yüzüklerin Efendisi kitaplarından uyarlanan The Lord of the Rings: Gollum oyunundan yeni oynanış ve çevre çizimleri gösterildi. Gösterilen videoda Gollum'un gizlilik ve parkur yeteneklerine dair kısa bakışlar attık. Ayrıca Orta Dünya'da daha önce hiç görmediğimiz yerleri görecek, Tolkien'in yazılarında sadece açıklama olarak görülen karakterlere ilk bakış yapacak ve genç Gandalf'a yeni bir bakış atacağız.

Vampire: The Masquerade – Swansong'un yeni karakteri Galeb tanıtıldı

Oyundaki 3 ana karakterden biri olan 300 yaşındaki bir vampir Galeb,Nacon Connet etkinliğiyle birlikte tanıtıldı. Galeb, adil ve duygusuz birisi. Çoğu vampirin ait olduğu gizli topluluk olan Camarilla'yı etkileyen olaylarda merkezi bir rol oynayacak. Daha fazlasını Vampire: The Masquerade – Swansong oyunundagöreceğiz. PC, PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için 2022 yılında çıkışını gerçekleştirecek. 

RoboCop: Rogue City oyunu duyuruldu 

Terminator Resistance oyunun yapımcılarından, orijinal RoboCop üçlemesine dayanan RoboCop: Rogue City oyunu Pc ve konsollar için duyuruldu. Birinci şahıs nişancı türünde olacak olan ve film evreninde yepyeni bir hikaye anlatacak olan bu oyun 2023 yılı içerisinde oyuncularla buluşacak. 

Clash: Artifacts of Chaos oyunu duyuruldu

Zeno Clash'ın yaratıcılarından yeni bir üçüncü şahış macera oyunu olan Clash: Artifacts of Chaos gösterildi. Zeno Clash ile aynı dünya olan Zenozoik'te geçecek olan yeni oyunda iyileştirici güçlere sahip bir yaratığı koruyan savaşçı Pseudo'ya hayat verececğiz. Haziran 2022'de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC'ye gelecek olan Clash: Artifacts of Chaos, yakın dövüş odaklı ve kendini has stili ile bizleri yeni bir maceraya sürükleyecek.

Ad İnfinitum tekrardan gösterildi

Hakete Stüdyo tarafından yapılan, 1. Dünya savaşı'nı konu alan hayatta kalma korku temalı Ad İnfinitum 2023 yılında Pc ve konsollar için çıkışını gerçekleştirecek. 

Steelrising için yeni bir oynanış videosu gösterildi

Pek çok kez adından bahsettirmiş olan Greedfall oyunun yapımcılarının yeni oyunu olan Steelrising için gösterilen yeni oynanış videosunda yakın dövüş silahlarına, menzilli saldırılara, elektrik ve ateş tabanlı saldırılar dahil yeteneklere kısaca göz atıyoruz.

Blood Bowl 3'ün Campaign Mod'u gösterildi

Warhammer'ın fantastik Amerikan futbolu oyunu, üçüncü oyun ile birlikte Campaing Mud'uyla geri dönüyor.

Roguebook için ücretsiz güncelleme geliyor

Magic: The Gathering'in yaratıcısı Richard Garfield tarafından ortaklaşa tasarlanan Roguebook oyununa  gelecek olan ücretsiz güncelleme ile beraber yeni haritalar, yeni düşmanlar ve yeni ganimetler eklenecek.

Rogue Lords oyunun çıkış tarihi açıkladı 

Şeytanı oynadığımız, Dr. Frankenstein, Bloody Mary ve Dracula gibi minyonları kontrol ettiğimiz Rogue Lords PC için 30 Eylül'de çıkışını gerçekleştirecek. Aynı zamanda PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için 2022'nin başlarında çıkması planlanıyor.

Session için yeni güncelleme duyuruldu

Steam ve Xbox üzerinde erken erişimde bulunan Session yeni güncellemesi ile beraber indirmeye açıldı. Yeni güncelleme oyuna Philadelphia ve New York'ta noktalar, yeni modlar ve bir video klip düzenleyici de ekliyor.

Test Drive Unlimited Solar Crown için çıkış tarihi verildi

Test Drive Unlimited Solar Crown 22 Eylül'de çıkacak. Bu oyun hakkında daha fazla bilgiye yaptığımız diğer haberden göz atabilirsiniz.

Rugby 22 için ilk video yayınlandı 

22 Ocak'ta çıkmayı hedefleyen Rugby 22 yeni Al sistemleri, zorluk modları ve iyileştirilmiş yapay zekası ile birlikte Rugby severler ile buluşacak.

Yeni LIFE serisi simülasyon oyunları gösterildi

Sadece hayat simülasyonlarını içeren Nacon'un LIFE serisinin içerisinde olacak olan simülasyon oyunları gösterildi. Chef Life: A Restaurant Simulator, Hotel Life: A Resort Simülasyon ve Train Life: A Railway Simülasyon serinin içerisinde yer alacak. Ayrıca Surgeon Life: A Hosptial Simülasyon veArchitect Life: A Building Simülasyon da gelececkte seriye dahil edilecek. 

RiMS Racing için ön sipariş detayları açıklandı 

19 Ağustos'ta çıkışını gerçekleştirecek olan bir motosiklet simülasyonu oyunu olan RiMS Racing, konsol ve PC için ön siparişleri açıldı. Oyunun müzikleri için güzel bir haber de geldi. Elektronik dans ikilisi The Bloody Beetroots ile birlikte çalışılıyor. The Bloody Beetroots tarafından RİMS Racing için özel hazırlanmış Ezekiel parçası da gösterilen videoda yer almakta.

WRC 10'un yeni oyunu Sébastien Loeb ile tanıtıldı

Dünyaca ünlü Fransız ralli plotu Sébastien Loeb, 2 Eylül 2021'de WRC 10 oyunun tanıtım videosuna konuk oldu.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 07:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.07.2021 16:10
Bu ne arkadaş dünyada gpu sıkıntısı var diye mi grafikler bu kadar geriye gidiyor yoksa konsollar mı beklenenden güçsüz çıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
f8r7t
f8r7t 8.07.2021 22:43
Bence haberin kapağında Gollum değil TDU Solar Crown olmalıydı..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2021 17:45
Hani yeni oyunlar gelince yeni nesil konsolların gücü o zaman ortaya çıkacaktı,,,yahu adamlar size öyle sahici gösteren konsol yaparmı yaaaa,,,, sonraki nesili nası satarım diye grafiklerden çalıyolarda çalıyolar...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2021 23:13
Gollum harika bir kararkter,oyundan da umutluyum.Gollum rules!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
TLotR: Gollum ve dahası Nacon Connect etkinliği sırasında gösterildi
İlginizi Çekebilir