Tolkien filminin yeni fragmanı Yüzük Kardeşliği'ne odaklanıyor

Ersin Kılıç 7.03.2019 - 11:51
Yeni fragman Yüzük Kardeşliği'ne odaklanıyor

Geçtiğimiz ay yayınlanan ilk fragmanı ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Tolkien filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Silmarillion, Hobit ve Yüzüklerin Efendisi gibi önemli kitapları ile fantastik edebiyat türüne yön veren J.R.R Tolkien'in hayatından önemli bir keside tanıklık edeceğimiz filmin bu yeni fragmanı Yüzük Kardeşliği'ne odaklanmış.

Tolkien filminin yeni fragmanı yayınlandı

Filmin ilk fragmanında Tolkien'in hayal gücüne olan göndermeler dışında eşi Edith ile tanışma hikayesine yer verildiğini görmüştük. Ayrıca 1.Dünya Savaşı'ndan kesitler ile ünlü yazarın oluşturduğu dünya arasındaki bağlantılara da yer verilmişti. Bildiğiniz gibi Tolkien, Orta Dünya'yı oluştururken 1.Dünya Savaşı'ndan oldukça etkilenmişti. Muhtemelen filmde buna dair önemli izler ve göndermelere de tanıklık edeceğiz. Filmin yeni fragmanında ise yine buna bzner göndermeler dışında ünlü yazarın oluşturduğu özel dile ve Yüzük Kardeşliği fikrinin nasıl ortaya çıktığına dair bazı ipuçlarına yer verilmiş.

Nicholas Hoult'u J.R.R Tolkien rolü ile göreceğimiz filmde Lily Collins ise Edith Bratt olarak karşımıza çıkacak. Filmde ayrıca Colm Meaney, Craig Roberts, Anthony boyle, Patrick Gibson ve Tom Glynn-Carney gibi oyuncular da bulunuyor. Dome Karukoski tarafından yönetilen ve biyografi türündeki filmin 10 Mayıs 2019'da gösterime gireceğini de hatırlatalım. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2019 19:46
Tolkien'in dayı oğlunun dizisini yada filmini bekliyoruz sanırım oralar henüz sağılmadı 8)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tolkien filminin yeni fragmanı Yüzük Kardeşliği'ne odaklanıyor
İlginizi Çekebilir