Tom Clancy's XDefiant için altı dakikalık oynanış videosu geldi

Ersin Kılıç 5.08.2021 - 11:18
Ubisoft'un geçtiğimiz ay duyurduğu yeni oyunu Tom Clancy's XDefiant beta aşamasından altı dakikalık oynanış videosu yayınlandı.

Ubisoft geçtiğimiz ay yeni bir duyuruya imza atmış ve oynaması tamamen ücretsiz olacağı açıklanan Tom Clancy's XDefiant oyunu duyurulmuştu. Şu sıralar özel bir beta aşaması devam eden oyun için yaklaşık altı dakika uzunluğunda bir oynanış videosu yayınlandı.

Tom Clancy's XDefiant betasından oynanış videosu geldi

IGN tarafından paylaşılan bu oynanış videosuna baktığımızda Tom Clancy's XDefiant'ın birçok dinamiğine yer verildiğini görüyoruz. Hızlı aksiyon yapısı ve Defiant sistemi ile dikkat çeken oyunun en büyük avantajı ise başta da belirttiğimiz gibi tamamen ücretsiz olarak yayınlanması olacak. Oyunun kapalı betasında ise 10 harita ile birlikte beş farklı oyun moduna yer verildiği belirtilmiş. Bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yine beta aşamasında duyuru zamanı da karşımıza çıkan dört farklı fraksiyondan Defiant seçimi yapılabildiği de gelen bilgiler arasında. Tom Clancy's XDefiant'da oyuna da adını veren Defiant'ı sınıf sistemi olarak açıklayabiliriz. Bu sınıf sistemi oyunda fraksiyonlar olarak geçiyor ve her fraksiyonun kendine has benzersiz bir oynanışı olacak. Fraksiyondaki sınıfların yetenekleri birbiri ile uyumlu olacağı için bu durum oynanış stilinizin de anahtarı olacak diyebiliriz. Daha önce açıklanan ve oyunun betasında yer alan Defiant'lar ise şu şekilde;

Tom Clancy's XDefiant için altı dakikalık oynanış videosu geldi

  • Wolves, (Tom Clancy's Ghost Recon) bir tank sınıfı. Diğer fraksiyonlardan daha yüksek cana ve kalkan ağırlıklı kabiliyetlere sahipsiniz.
  • Echelon, (Tom Clancy's Splinter Cell) bir destek sınıfı ve gizlilik üzerine kurulu bir fraksiyon.
  • Outcasts, (Tom Clancy's The Division) şifacı olan bu fraksiyon ise daha çok iyileştirme ağırlıklı kabiliyetlere sahip.
  • Cleaners, (Tom Clancy's The Divison) ateş odaklı ve saniye başına verdiği hasarı oldukça yüksek olan bir taarruz fraksiyonu.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 07:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.08.2021 01:46
çok fazla renkli, odağı dağıtan bir oyun olmuş. özellikle FPS türleri için sadelik önemli. enemy görmeni engelleyen bir ton görsel efekt ve obje yer almakta. bence de olmamış...

n0rtherTV
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 01:24
Çok kötü gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Clancy's XDefiant için altı dakikalık oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir