Tom Hardy, The Things They Carried kadrosuna katıldı

Özgür Deveci 5.11.2020 - 10:46
Rupert Sanders’ın yöneteceği Vietnam Savaşı draması The Things They Carried filminin oyuncu kadrosuna Tom Hardy katıldı.

Tom Hardy, Pete Davidson, Stephan James, Bill Skarsgård, Tye Sheridan, Ashton Sanders, Martin Sensmeier, Moises Arias ve Angus Cloud Vietnam Savaşı'nı konu alacak drama filmi The Things They Carried'da bir araya geliyor. Proje, Tim O'Brien'ın genç askerlerden oluşan bir müfreze ve onların Vietnam Savaşı sırasında ön saflardaki deneyimlerini konu alan bir romana dayanıyor.

Aynı adlı filmden uyarlanan romanda, Vietnam Savaşı sırasında karada savaşmaya gönderilen Amerikan askerlerinden oluşan genç askerler, akıl sağlıkları ve birbirleri için savaşırken kendilerini kaos ve kafa karışıklığının ortasında bulurlar. Kitap korku, cesaret, suçluluk ve kayıp temalarını bir arada işliyor.

Tom Hardy, The Things They Carried kadrosuna katıldı

Tom Hardy, The Things They Carried kadrosuna katıldı

Rupert Sanders, Scott B. Smith tarafından uyarlanan bir senaryo aracılığıyla filmi yönetecek. Filmin yapımcıları MJZ'den David Zander, Hardy ve Hardy Son & Baker'dan Dean Baker'dan oluşuyor. Filmin baş yapımcılığını ise, MJZ'den Amy T. Hu. üstleniyor. MadRiver Intl. 9 Kasım'da açılacak olan sanal Amerikan filmi pazarında dünya çapındaki satışları yönetecek. Şirket, Kuzey Amerika'daki haklarını aynı zamanda finansmanı da ayarlayan CAA Media Finance ile birlikte temsil edecek. Filmin prodüksiyon aşaması ise, 2021'in başlarında Tayland'da başlayacak.

Pulitzer Ödülü finalisti olan O'Brien, 1960'ların sonlarında Vietnam'da görev yaptı ve çalışmaları boyunca edindiği deneyimleri kitabına aktardı. Amerika'da genellikle orta okullarda ve liselerde öğretilen The Things They Carried'de, savaş sırasında karada savaşmak için gönderilen Alpha Company'nin genç askerlerinin hikayesi anlatılıyor. Kitap, 1990 yılında Ulusal Kitap Eleştirmenleri Birliği Ödülü'nü kazandı ve New York Times'da Yüzyılın Kitabı seçildi. Romanda geçen hikayeler daha önce sinemalarda, Kiefer Sutherland'ın başrol oynadığı 1998 yapımı A Soldier's Sweetheart filmine uyarlanmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Hardy, The Things They Carried kadrosuna katıldı
İlginizi Çekebilir