Tom Holland'lı Uncharted filmi ertelendi

Özgür Deveci 2.04.2021 - 01:19
Hazine avcısı Nathan Drake'in maceralarını konu alan popüler video oyunu serisi Uncharted'ın film uyarlaması bir hafta sonrasına ertelendi.

Örümcek Adam filmlerinin yıldız oyuncusu Tom Holland'ın başrolünde olduğu Uncharted filmi, bir kez daha ertelendi. Daha önce 11 Şubat 2022 olarak açıklanan vizyon tarihi, bir hafta sonrasına 18 Şubat'a alındı. Aynı adlı popüler video oyunu serisinden uyarlanan filmde Holland, Indiana Jones gibi dünyayı dolaşan genç bir hazine avcısı olan Nathan Drake'i oynayacak. Filmin diğer oyuncuları arasında Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Tati Gabrielle ve Sophia Ali gibi ünlü isimler yer alıyor.

Tom Holland'lı Uncharted filmi ertelendi

Uncharted filmi, bir hafta sonrasına ertelendi

Serideki oyunların geçmişine odaklanacak filmde, genç Nathan Drake'in Victor Sullivan ile nasıl arkadaş olduğunu izleyeceğiz. Holland'a ek olarak Mark Wahlberg, bir hazine avcısı ve Nathan Drake'in akıl hocası olan Sully'yi canlandırıyor. Genç hazine avcısı Drake'in maceralarını konu alan filmin yönetmen koltuğunda Zombieland ve Venom filmlerinin yönetmeni Ruben Fleischer oturuyor.

Art Marcum ve Matt Holloway tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcıları arasında Atlas Entertainment'tan Charles Roven ve Alex Gartner, Arad Productions'tan Avi Arad ve Playstation Productions'tan Asad Qizilbash ve Carter Swan yer alıyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2021 21:40
Sony bırak bu film dizi dalgalarını uncharted 5'i duyur last of us 3'ü duyur days gone 2'yi duyur 10 senede bi devam oyunları yapma iki senede çıkar ,,bak elin oğlu bethesdayı aldı 12 teraflops gücünde senden daha performanslı konsol yaptı indiana jones geliyor sen halen oyunları pahalılaştır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 16:41
Ben bu filmin çekildiğinden şüpheliyim. Ne bir set fotosu var ne başka bişey. Sürekli ertelendi haberlerinden başka bir olayı yok. Bana sanki oyunu sattırmak için yapılan yalan haber gibi geliyor.

--------------------------------------

https://www.merlininkazani.com/tom-hollandli-uncharted-filminden-yeni-gorseller-paylasildi-sinema-114937
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 10:17
Ee?? Bunlardan başka ne haber var merlin? Bu film 3 yıldır gündemde. İki üç resim çıktı sadece sonrası hep ertelenme haberi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2021 03:05
Var ya felaket şaşırdım, ben şok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tom Holland'lı Uncharted filmi ertelendi
İlginizi Çekebilir