Tom Cruise Geri Dönüyor, Top Gun 3 Geliştirme Aşamasında

Utku Biçer 12.01.2024 - 12:14
Tom Cruise’un en büyük serilerinden birisi yeni filme hazırlanıyor. Top Gun 3 geliştirilmeye başlandı. Görevimiz Tehlike 8’den sonra gelebileceği iddiaları var.

Tom Cruise’un en büyük serilerinden biri tekrar uçuşa hazırlanıyor. Perşembe akşamı Puck News, Cruise’un Top Gun ile geri dönmesi beklenen üçüncü filmin, Top Gun 3, yapım aşamasında olduğunu bildirdi. Maverick’in başrol oyuncuları Miles Teller ve Glen Powell ile dönmesi bekleniyor. Habere göre, Maverick’in ortak yazarı Ehren Kruger şu anda senaryo üzerinde çalışmaya başladı.

Yapımcılar Jerry Bruckheimer ve David Ellison da işin içinde. Maverick’in yönetmeni Joseph Kosinski’nin ya yönetmesi ya da yapımcı olarak görev alması bekleniyor. Paramount Pictures tarafından resmi olarak doğrulanmamış olmasına rağmen ortada bir rapor var. Bu raporda Top Gun 3’ün Cruise’un yakında vizyona girecek olan Mission: Impossible 8’den sonraki filmi olabileceğini belirtiyor.

Top Gun 3 Geliştirme Aşamasında

Bu haber, Motion Picture Group’un Eş Başkanları ve CEO’ları Micheal De Luca & Pam Abdy birlikte hem orijinal hem de franchise filmler geliştirmek adına anlaşma imzalamasından birkaç gün sonra geldi. Cruise’un programının nasıl şekillendiğine bağlı olarak Warner Bros ile olan projelerinin 2025’in sonlarına ertelenme ihtimali olduğunu bildiriyor.

Top Gun 3 Ne Hakkında Olacak?

2022’de gösterime giren Top Gun serisinin başarısının ardından üçüncü bir filmin yolda olduğuna dair pek çok söylenti ortaya atıldı. Bruckheimer bu ihtimal konusunda defalarca çekingen bir tavır sergilemişti. Öte yandan Kosinski daha önce Cruise’un canlandırdığı Pete “Maverick” Mitchell ile anlatılacak daha fazla hikâye olduğunu ima etmişti.

Görevimiz Tehlike 8 Ne Hakkında Olacak?

Görevimiz Tehlike 8’in, 2023 yapımı Görevimiz Tehlike’nin anlatısını devam ettirmesi bekleniyor. Impossible – Dead Reckoning Part One’da Ethan Hunt’ın (Tom Cruise) şimdiye kadar ki en kişisel düşmanlarından birisiyle karşı karşıya gelmesini konu alıyor. Geçtiğimiz sonbaharda, Mission: Impossible 8 resmi olarak 2025’e ertelendi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2024 01:21
sabunluk gibi durur artık filmde.. hollywood da aktör yetişmiyorki..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2024 18:57
2 yi çok güzel işlemişlerdi öyle sağlam beklemiyordum inşallah buda öyle olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Top Gun 3 Geliştirme Aşamasında
İlginizi Çekebilir