Toplam 182 TL değerindeki iki içerik, Epic Games'de ücretsiz oldu

Eren Eroğlu 18.10.2021 - 11:17
Her hafta ücretsiz bir şekilde dağıttığı içeriklere devam eden Epic Games, bu hafta, toplam 182 TL değerindeki iki içeriği ücretsiz veriyor.

Her haftanın perşembe günü, oyunculara ücretsiz bir şekilde oyun sunmaya devam eden Epic Games, bu hafta ise, 32 TL değerindeki Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse oyununun yanı sıra; Paladins oyununda kullanılmak üzere, 150 TL değerindeki 'Paladins Epic Pack' ürününü ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. 21 Ekim saat 18.00'a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebileceğiniz içerikler, oyunculara direkt olarak bir zombiyi kontrol etme fırsatı veya Paladins oyununda açabileceğiniz dört adet karakter ve karakter kostümü sunuyor.

Toplam 182 TL değerindeki iki içerik, Epic Games'de ücretsiz oldu

Epic Games ücretsiz oyunları nasıl alınır? Ücretsiz oyunlar sekmesine, buraya tıklayarak oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra; ücretsiz oyunlar sekmesindeki oyunların üstüne tıklayıp, ücretsiz oyununuzu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilir ve dilediğiniz zaman oyununuza ulaşabilirsiniz.

Toplam 182 TL değerindeki iki içerik, Epic Games'de ücretsiz oldu

Ücretsiz bir çevrimiçi oyun olan Paladins için verilmiş olan 'Epic Pack' ürünü; Androxus, Raum, Tyra ve Ying olmak üzere toplamda dört adet karakter ve karakter kostümü (Her karaktere birer adet kostüm) içeriyor. Ayrıca, verilmiş olan bir diğer oyun Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse'de ise, direkt olarak zombinin kendisini canlandırdığımız ilgi çekici bir yapımda yer alıyoruz. 2005 yılında piyasaya sürülmüş olan yapım, günümüzde 'birazcık' eski olsa da, farklı bir deneyim vaat ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Toplam 182 TL değerindeki iki içerik, Epic Games'de ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir