Toplam 57 TL değerindeki 2 oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor

Eren Eroğlu 22.07.2021 - 22:04
Epic Games ücretsiz oyun sistemi artık alıştığımız bir rutin haline geldi. Bu hafta ise toplam 57 TL değerinde 2 oyun veriliyor.

Epic Games, ücretsiz bir şekilde dağıttığı oyunlar ve çeşitli fırsatlar ile yaptığı büyük indirimler ile adından sık sık söz ettirirken her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise 57 TL değerinde 2 oyunu ücretsiz dağıtan Epic Games, oyunculara 2 farklı türden yapım sunuyor. Bir kule savunma oyunu olan Defense Grid: The Awakening ve Birinci Dünya Savaşı'nda geçen birinci şahıs bir aksiyon oyunu olan Verdun'u 29 Temmuz saat 18.00'a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Toplam 57 TL değerindeki 2 oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor

Epic Games, her hafta ücretsiz oyun dağıtma politikasına tam gaz devam ediyor. Bu hafta ücretsiz verilen oyunların toplam fiyatı Steam'de 57 TL olarak yer alıyor. Ayrıca Epic Games'in haftaya vereceği 2 oyunda belli olmuş bulunuyor. Bu hafta Defense Grid: The Awakening ve Verdun verilirken haftaya ise Mothergunship ve Train Sim World 2 ücretsiz bir şekilde verilecek.

Toplam 57 TL değerindeki 2 oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor

Birinci şahıs nişancı oyunlarını sevenler için Verdun oldukça güzel bir fırsat. Oyun, dünya tarihinin en kanlı çarpışmalarının yaşandığı Batı cephesinde geçerken, ünlü Verdun Savaşından esinlenerek geliştirilmiş. 4 farklı oyun modu sunan bu yapım, Türkçe dil desteğine de sahip. Defense Grid: The Awakening ise bu tür oyunların ilgilileri için oldukça güzel bir yapım. Oyunun 2008 yılında çıkmış olmasından ve türünün herkese uymamasından dolayı pek bu türde oyunları ilk defa deneyimleyecek oyunculara göre olmadığını belirtmekte fayda var. Epic Games ücretsiz oyunlarınızı buradan alabilir, haftaya verilecek oyunlara göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Toplam 57 TL değerindeki 2 oyunu Epic Games ücretsiz dağıtıyor
İlginizi Çekebilir