Total War Rome Remastered duyuruldu

Alparslan Gürlek 25.03.2021 - 18:53
Efsane geri dönüyor, Total War Rome Remastered 29 Nisan'da Steam üzerinden piyasaya sürülecek. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Efsane straji serilerinden Total War'un en sevilen oyunlarından Rome, geri dönüyor. SEGA ve Creative Assembly imzasını taşıyan Total War Rome Remastered duyuruldu ve çok yakın bir tarihte piyasaya sürülüyor. Strateji oyuncuları arasında oldukça sevilen serinin en bilinen oyunlarından birine gelen bu yeniden yapım haberi sevindirici detaylarla birlikte geliyor.

Total War Rome Remastered çıkış tarihi de belli oldu

SEGA ve Creative Assembly imzasıyla yayınlanacak olan Total War Rome Remastered geliştiricileri arasında Feral Interactive de bulunuyor. Feral Interacitve'i TW: Warhammer II için geliştirdiği DLC'lerden tanıyoruz. Sevilen oyunun yeniden yapım projesi için elimizde hali hazırda bir çıkış tarihi de bulunuyor. Total War Rome Remastered, 29 Nisan 2021 tarihinde piyasaya sürülecek.

Yenilenmiş sürümü geliştirilmiş görseller, oyun mekanikleri, modern içeriklerle birlikte geliyor. Steam mağaza sayfasında yüksek çözünürlüklü model ve dokularla, mevcut mekaniklerin üstüne eklenen yeni oyun dinamikleriyle zenginleşeceği yazıyor.

Total War Rome Remastered duyuruldu

Eğer orijinal oyuna Steam üzerinden sahipseniz, yenilenmiş sürüme yüzde 50 indirim ile sahip olacaksınız. Hali hazırda ön siparişe açılan oyun 175 TL fiyat etiketiyle satılıyor. SEGA'nın Steam üzerindeki fiyat politikası çok tutarlı olmadığından -en azından Türk Lirası için- fiyatın yakında yükselmesini bekleyebilirsiniz. Bu nedenle eğer hazırda bütçeniz varsa ve bu oyunu merak ediyorsanız, özellikle ilk oyuna da sahipseniz kaçırmayın derim. Bu gözler daha önce Rome II'nin fiyatının bir gecede 210 TL olduğunu da gördü.

Rome: Total War'un remastered sürümü Windows, Mac ve Linux için PC platformunda yayınlanacak. Yenilenmiş sürüm çıkınca oyuncular eski sürümü oynamaya devam edebilecek. Herhangi bir "yerine gelme" söz konusu değil. Ayrıca oyun için açılan SSS (Sıkça Sorulan Sorular) sayfasında diğer oyunların yenilenmiş sürümü ihtimaline yönelik bir alan da bulunuyor. Şirket, diğer oyunlara böyle bir sürüm geliştirmediğini düşünüyor. Oysa ne çok isterdik Rome II'nin de remastered sürümünü görmeyi.

Ayrıca belirtmek gerekiyor ki bu remastered yalnızca Steam üzerinden alınabilecek. Epic Games Store'da yayınlamayı düşünmüyorlar. İlk kez 22 Eylül 2004 tarihinde piyasaya sürülen Rome: Total War, 29 Nisan'da yenilenmiş sürümüyle oyuncular karşısına çıkacak.

 

 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2021 19:45
Forumlarda dolanan dedikodulara göre remastered sürümüne Osmanlı'yı ekleyeceklermiş. Sonunda doğru yolu bulmuşlardır umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 18:29
bruh remake yapamiyorsan hic bulasmasaydin
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 26.03.2021 14:15
Serinin sıkı takipçisiyim. Ancak bu oyun resmen ROME: KerizMastered Edition.
Zaten var olan oyunu neden yeniden alayım? Seri o kadar ilerlemiş, yeni diplomasi, karakter özelleştirme ve aile ağacı sistemleri gelmişken neden yani şimdi bu saçma sapan remaster sürüm? Fiyat da oldukça uçuk bana göre.

Alanlara iyi oyunlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 20:31
Efsane geri geliyor. Ama hala Medieval 3 bekleyen kitle daha çok bekleriz sanırım. Eski oyunlar efsaneydi. neden çünkü yok bilmem ne pelerini bilmem ne savaşçısı diye her şey karış karış dşc satılmıyordu. Asla o günlere geri dönemeyeceğiz asla.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 20:30
Neden Rome 2 yerine bunu oynayayım ki şimdi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War Rome Remastered duyuruldu
İlginizi Çekebilir