Total War: Warhammer 3 enfes bir fragmanla duyuruldu

Alparslan Gürlek 3.02.2021 - 18:16
Creative Assembly tarafından geliştirilen ve SEGA'nın yayınladığı Total War serisinin yeni oyunu Total War: Warhammer 3 harika bir fragman ile duyuruldu!

Tarihin en iyi strateji oyunu serilerinden Total War ve bütün derinliğiyle Warhammer evrenini seven oyuncular için iyi haber! Creative Assembly tarafından geliştirilen Total War: Warhammer 3 biraz önce duyuruldu. Strateji türünde olan serinin kaos diyarlarına taşınan üçlemesinin son oyunu da geliyor. Üçlemenin ilk iki oyununun hayli sevildiğini düşünürsek bu duyuru birçok hayranı -benim gibi- fazlasıyla heyecanlandıracak. Yayınladıkları fragman ise ayrı güzel...

Total War: Warhammer 3 harika bir fragman ile duyuruldu ve bu yıl çıkacak

İmparatorluktan orklara, goblinlerden orman elflerine ve hatta vampirlere kadar uzanan Warhammer evrenine Total War dokunuşu. Bu sefer bambaşka bir diyarda, bambaşka atmosferde ve bir o kadar başka düşmanlara karşı mücadele ediyoruz. Yayınlanan fragman gösteriyor ki yeni oyun, seleflerinden farklı olarak doğrudan "Kaos Diyarı" ve kötülüğe karşı verilen mücadeleyi konu alacak. Soğuk kelimesinin buza kestiği kuzey diyarlarından, içindeki öfke, takıntı ve yozlaşmayı yok etmek üzere karanlık diyarlara yelken açıyoruz. Hali hazırda oldukça başarılı bir seri olan Total War, Warhammer evreninin derinliklerinde yüzünce bir başka güzel oluyor. Savaşlar daha tatminkar, diplomasi daha çetin ve oynaması daha keyifli olan bu üçlemenin son oyunu Total War: Warhammer 3, bu yıl içinde piyasaya sürülecek. Yayınlanan fragmanı hemen alt taraftan izleyebilirsiniz.

Serinin yeni oyunu hem Steam hem de Epic Games Store üzerinden PC için an itibariyle ön siparişe açık. Ne yazık ki dudak uçuklatan fiyatlara satılıyorlar. Her iki platform üzerinde de oyunun 354 Türk Lirası fiyatıyla ön siparişe açıldığını görüyoruz. Oyun için henüz minimum ya da önerilen sistem gereksinimleri yayınlanmadı. Steam mağaza sayfasındaki açıklama ise şöyle: 

"Dünyanın ve onun önemsiz savaşlarının çok ötesinde saf, kötücül büyünün bir boyutu vardır: Kaos Diyarı. Fani zihinler için anlaşılmaz ve korkunç bir yerdir. Güç vaatleri fısıldar ama orayı görmek, onun tarafından baştan çıkarılmak demektir. Ruhunu ona teslim etmek demektir. Ona dönüşmek demektir.

Bağlarını koparmak ve dünyayı şeytani bir yozlaşmaya boğmak isteyen dört Yıkıcı Güç buranın hakimidir. Veba Tanrısı Nurgle, Aşırılık Lordu Slaanesh, Yol Bozan Tzeentch, Kan ve Katliam Tanrısı Khorne.

Total War: Warhammer 3 enfes bir fragmanla duyuruldu

Dünyalar arasındaki sınırda iki güçlü krallık nöbet tutar: Kislev’in yürekli savaşçıları ve Büyük Cathay İmparatorluğu. Ama her biri kendi sınavlarıyla kuşatılmış durumda. Artık her ikisinin de sınırı geçmek ve ordularını Kaos Diyarı’na göndermek için nedenleri var.

Dünya uçurumun kenarında duruyor. En ufak hareket, dünyayı felakete sürükler.

Ve bunu başarmak için planlar yapan biri var; yüce gücü kullanmaktan başka bir şey istemeyen kadim biri. Ancak başarılı olmak için bir şampiyona ihtiyacı olacak…

Yaklaşan çatışma herkesi yutacak. Ya iblislerinizi fethedin Ya da onları komuta edin"

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 21:31
Osmanlı'yı yaparlar bu kez umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 09:50
Neden 1 2 3 olarak çıktı ? Yani 2 ye yeni güncellemeler getirmek yerine neden yeni oyun çıkıyor bilen varmı ?
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 18:53
Online oyun mu bu güncelleme olarak gelsin? Hey Allahım ya.
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 13:33
Farklı bölgelerde geçiyor
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 13:31
çünkü bambaşka bir haritada bambaşka ırklar olacak. fantastik evrenin doğusuna ve kuzeyine gidilecek bu sefer. 2 de güney ve batı vardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 13:44
Tarihçilerin gözü yaşlı
Kalan Karakter: 300 Gönder
allalla
allalla 4.02.2021 12:07
bu fiyata alınmaz ne kadar sevsem de seriyi. üzüldüm açıkçası!
ben kayıt oluşturdum bu fiyat politikasının Türkiye şartlarında yanlış olduğuna dair. Lütfen siz de bir talep oluşturun aşağıdaki link üzerinden.
support.sega.co.uk/hc/tr/requests/new
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 09:45
Yeter artık yapın şu Medieval 3'ü
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Warhammer 3 enfes bir fragmanla duyuruldu
İlginizi Çekebilir