Total War: Three Kingdoms Game Pass için geliyor

Atıf Doğan Özcan 17.06.2022 - 10:30
Çıkış yaptığı dönemde bir anda en iyi oyunlar sıralamasında giren oyun Total War: Three Kingdoms Game Pass için geliyor.

2019 senesinde yayınlandıktan sonra en iyi oyunlar arasına gösterilen ve Steam’de anlık olarak eş zamanlı oyuncu rekorunu kıran, Total War: Three Kingdoms Game Pass için geliyor. Sevilen strateji oyunu eklenme tarihi ise Xbox tarafından açıklandı.

Total War: Three Kingdoms Game Pass kütüphanesinde yerini alıyor

Xbox tarafından yapılan açıklama ile 21 Haziran 2022 tarihinde Total War: Three Kingdoms Game Pass kütüphanesine eklenmiş olacak. Bir süredir aktif olarak oyuncular tarafından tercih edilmeyen yapım tekrardan eski günlerine dönebilmek için atak yapıyor. Game Pass kütüphanesine girdikten sonra daha geniş bir kitleye seslenmek isteyen firma bu olay için oldukça heyecanlı.

Total War: Three Kingdoms Game Pass için geliyor

Oyunun geliştiricisi Creative Assembly, Çin tarihinin en kanlı dönemini daha geniş bir oyuncu kitlesine tekrardan yaşatmak istiyor. Geçen sene içerisinde yapılan açıklama ile oyun için verilen desteğin sonlandırıldığı ve yeni DLC’lerin gelmeyeceği söylenmişti. Bu haber sonrasında oyunculardan çok fazla tepki çeken firma geri adım atmadı ve oyunu erken emekliliğe almış oldu. Zannedersek oyunda ciddi bir düşüş yaşayan firma Xbox ile yapılan bu iş birliği ile yeniden ses getirmek istiyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2022 12:38
Yıllarca 70 TL altına düşmesini bekledim, şimdi bedava oldu.

Onlar ise 20 tllik TW Attilayı 100+ tl ye çıkarmıştı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Three Kingdoms Game Pass için geliyor
İlginizi Çekebilir