Total War: Warhammer II için yeni içerikler duyuruldu

Eren Eroğlu 2.07.2021 - 10:35
Warhammer II The Silence & The Fury’nin tanıtımı yayınlanmış ve bizlere Canavaradamlar ile Kertenkeleadamların karşı karşıya geleceğini göstermişti.

3 gün önce Total War resmi YouTube kanalında sürpriz bir duyuru videosu belirdi. Bu videoda bizlere Total War: Warhammer II’ye gelmiş olan tüm ücretsiz DLC’ler tanıtıldı ve en son kısımda ücretsiz bir şekilde gelecek olan yeni efsanevi lord, askeri birlikler ve müttefikler duyuruldu. Geçtiğimiz haftalarda ise The Silence & The Fury’nin tanıtımı yayınlamıştı ve Warhammer II’nin son ücretli DLC’sinde Canavaradamlar ile Kertenkeleadamların karşı karşıya geleceğini öğrenmiştik. Bugün ise bu 2 ırk arasında geçecek olan savaşı gösteren bir fragman yayınlandı.

Warhammer II’ye 2 farklı DLC geliyor

The Silence & The Fury

Warhammer I zamanından kalan Canavaradamlar ırkının yenilenmeye oldukça ihtiyacı vardı. Sığ mekanikleri yüzünden oyunda en az tercih edilen ırklardan birisi olan Canavaradamların Warhammer II’ye nasıl uyarlanacağını ve ne gibi değişiklikler içereceğini hep birlikte göreceğiz. Warhammer II’ye gelen onlarca ücretli ve ücretsiz DLC paketinden sonra artık sonlara geldiğimizi söylemekte fayda var. Warhammer III’ün de çıkışına az kalmışken son ve en çok beklenen DLC’lerden birisi olan The Silence & The Fury 14 Temmuz’da çıkışını gerçekleştirecek. Bu DLC ile birlikte oyuna Canavaradamlar ve Kertenkeleadamlar için yeni lordların, kahramanların, birliklerin ve mekaniklerin ekleneceğini belirtmekte fayda var.

The Silence & The Fury Ön Sipariş - %10 indirim ile 22 TL

Ücretsiz DLC

Warhammer II’ye en son eklenen ücretsiz DLC ile Game Of Thrones dizisinde Ramsay Bolton’u canlandıran Iwan Rheon’un seslendirdiği efsanevi bir Kara Elf lordu olan Rakarth gelmişti ve beraberinde yeni yetenekler ile birlikte her ırktan canavar birliklerine sahip olma gibi yeni mekaniklerde getirmişti. 3 gün önce duyurulmuş olan yeni ücretsiz DLC’de ise daha önce gelmiş olan tüm ücretsiz içerikler tanıtıldı ve son kısımda yeni efsanevi lord, askeri birlikler ve müttefikler duyuruldu. Bu efsanevi lordun hangi ırktan olacağını veya amacının ne olduğu hakkında ekstra bilgi sahibi olmak için Total War ekibinden yeni bir duyuru beklemekten başka çaremiz yok.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2021 11:33
oyun ındırımde 100 tl ye dusse bile ek paketlerı 300 tl kan efekti bile para ile açılıyor ama tabı adminler sevdiği için bu yorum cıkmayacaktır.
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2021 20:06
bu DLC nefretini anlamıyorum. oyunu çıkarıp öyle çayıra salmıyorlar en azından. almıyorsanız almayın dlc. sonuç olarak her türlü ücretsiz içerik de çıkıyor.
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2021 16:10
Maalesef Total War oyunları DLC bakımından her zaman ana oyundan daha pahalı oluyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 2.07.2021 11:22
Total War serisi çok seviyorum.Neredeyse her oyununu satın alıp dlc dahil oynadım.Lakin artık gına geldi bu dlc'lerden.İşe yarar dlc çıkardı alırdık artık içi boş dlc yapıp sömürmek için keyiflerine göre dlc çıkarıyorlar.
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2021 20:04
arkadaşlar haksız değilsiniz fakat her DLC ile çıkan ücretsiz içerikleri unutmayın. para vermek zorunda bırakmıyorlar bizi oyunu güncel ve oynanabilir kılmak için.
allalla
allalla 2.07.2021 17:02
Bu konuda hemfikirim sizinle. O nedenle her DLC'yi almıyorum ben kendi adıma. Fakat bu son DLC'yi aldım. Çünkü daha önce çıkan Canavaradam içeriklerini almamış ve bu fraksiyonla hiç oynamamıştım. Yoksa bu DLC'ye de para vermezdim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2021 16:43
Ne zaman Total War DLC çıkartmayı bırakır o zaman bütün oyunlarını alırım. Beni iten tek şey bu. Oyunu satın alıcam yarın 200 tane DLC çıkacak. Türün öldürdüler bu adamlar. Ayrıca artık Medieval Total War gelsin yeter!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2021 15:10
Şimdi her dlc her oyuncuya hitap etmediği için çokda önemli bir konu değil benim için ama 22 lirada bence verilir çok bi para değil. Toplu bir şekilde hepsini almaya kalkarsan işte o zaman sıkıntı. Ama Warhammer serisi benim en çok vakit geçirdiğim seri. Dlcler de herzaman oynanmasını sağlıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2021 10:51
Hay tüküreyim Warhammer'ınıza. İçine etti Total War serisinin. Daha tarihi düzgün oyun gelmiyor Warhammer çok tuttu diye. Warhammer 3 Total War'u konuşuyorlar, bir önceki warhammer 2-3 sene önce çıktı. Medieval 2 20 yıl önce,empire 15 yıl önce çıktı. Bunlara yeni oyun?!
allalla
allalla 2.07.2021 17:00
Çok haklısınız. Amansız bir TW hayranı olarak size katılmamak elde değil. Fakat Warhammer serisi, en baştan itibaren 3'leme olarak tasarlanmıştı. Bundan sonra da yine Three Kingdoms çıkaracaklarmış.
Bizim Medieval 3 hayalleri başka bahara kaldı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Total War: Warhammer II için yeni içerikler duyuruldu
İlginizi Çekebilir