Warhammer Vermintide 2 Steam'de bir haftalığına ücretsiz

Alparslan Gürlek 27.10.2020 - 12:05
Fatshark'ın geliştirdiği Warhammer Vermintide 2 serinin beşinci yılı kutlamaları vesilesiyle Steam üzerinde bir haftalığına ücretsiz oldu.

Fatshark tarafından geliştirilen ve çok sevilen Warhammer End Times Vermintide oyununun devamı olan Warhammer Vermintide 2 Steam'de bir haftalığına ücretsiz oldu. İlk oyun çıktığından bu yana geçen beş yıl içinde süper gelişme gösteren serinin son oyununu 2 Kasım 2020 tarihine kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz olduğu süre boyunca indirimde kalacak.

Fareler ve orkları doğramak arasında seçim yapmanız gerekiyorsa, canavar adamları seçin!

Warhammer Vermintide 2 kaotik yapısıyla ve muhteşem bölüm tasarımlarıyla öne çıkan bir RPG oyunu diyebiliriz. Warhammer evreninden bildiğimiz dört sınıftan karakterlerle oynayabildiğimiz oyun ilerledikçe dallanıp budaklanıyor. Her dört sınıf belirli seviyelere geldiğinde diğer alt sınıfları açılıyor ve her rolde oynamak isteyen oyunculara diledikleri kadar alan bırakıyor. İsterseniz dalga dalga gelen düşmanları göğüsleyen ve takımınızı boss düşmanlara karşı koruyan bir cüce de olabilirsiniz, örgülü saçlarıyla iki baltasını savurarak hepsini katleden bir cüce de. Oynarken saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bu oyunu sizlere tavsiye edebilirim.

Warhammer Vermintide 2 Steam'de bir haftalığına ücretsiz

Fatshark ilk oyun Warhammer End Times Vermintide'ın ardından çıkardığı ikinci oyunda büyük değişikliklere gitmişti. Oyunun RPG yönü daha da güçlenmiş, düşman çeşitliliği artmış ve sunucular iyileştirilmişti. Şimdi ise nasıl geçtiğini anlamadığımız beş yılın ardından oyun ücretsiz şekilde dağıtılıyor. Bugünden itibaren altı gün boyunca oyunu oynayabilir, beğenirseniz 12,50 TL gibi uygun bir fiyatla oyunu alabilirsiniz. Topluluk etkinlikleri ve görevlerle size sürekli yapacak bir şeyler çıkaran oyun ve hikaye için yayınlanan ek paketlerin hepsi cazip indirimlerle mağazayı süslüyor.

Warhammer Vermintide 2 hakkında

Fatshark tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs aksiyon oyunudur. İlk kez 2015 yılında çıkan Warhammer: End Times Vermintide oyununun devamı niteliğinde yayınlanmıştır. Çıkış tarihi 23 Şubat 2018 olan oyun Bitsquid motoru kullanılarak geliştirilmiştir. Botlarla ya da gerçek oyuncularla işbirlikçi oyun modunda dört kişiye kadar oynanabilir. PC için Microsoft Windows, konsollar için ise PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanmıştır. Konsollara PC için olduğundan birkaç ay sonra çıkan oyun bütün platformlarda beğenilen bir oyun olmuştur.

Sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 28.10.2020 09:56
Oyun çok güzel ama hep aynı tip benzer item ve silah vermesinden dolayı bıraktım. Bu konuda çeşitliliği çok az. Bol bol farklı özellikli yeni silah ve kozmetik eklenmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Warhammer Vermintide 2 Steam'de bir haftalığına ücretsiz
İlginizi Çekebilir