Transistor ve Bastion yapımcısının yeni oyunu duyuruldu!

Ersin Kılıç 20.04.2016 - 16:51
Yine efsane bir oyun geliyor
SuperGiant Games..... Önce Bastion ile daha sonra ise Transistor ile ne kadar başarılı ve farklı oyunlar yapabildiklerini gösteren firmaların başında geliyor. İşte oynanışıyla olduğu kadar sunum ve müzikleriyle de gönlümüzü kazanan bu iki oyunun yapımcısı yeni oyunlarını sonunda duyurdu.

PC ve PS4 için çıkacak olan Pyre firmanın önceki oyunlarında olduğu gibi yine farklı bir oynanış ve atmosfer ile karşımıza çıkıyor. Hikayenin başında maskeli kişiler tarafından kurtarılan bir karakteri canlandıracağımız oyunun 2017 yılında tıpkı Transistor'de olduğu gibi PC ve PS4 için aynı anda çıkış yapacağı belirtilmiş.

PAX fuarında oynanabilir olarak karşımıza çıkacak olan oyun için firma her zaman olduğu gibi oldukça heyecanlı açıklamalarda bulunmuş. Açıkçası oyunun tanıtım videosunu, oynanışını ve bu videoda kullanılan müziği duyunca ben de bir o kadar heyecanlandım.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2016 12:14
Transistor'deki gibi turn based elementleri olucak sanırım keşke Bastion'daki gibi daha action oriented olsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rafadamn
Rafadamn 20.04.2016 20:21
Bastion müziklerinden birinde ya bağlama yada bağlamaya çok yakın bir enstruman kullanılmıştı, en sevdiğim oyun müziklerinden biridir; Terminal March'dı adı sanırım. Aynı şekilde Transistor'deki Ashley Barrett'in seslendirdiği müziklerde inanılmazdı. Tetris bile olsa bu müziğe oynarım... :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Transistor ve Bastion yapımcısının yeni oyunu duyuruldu!
İlginizi Çekebilir