Trine 4: The Nightmare Prince önümüzdeki yıl yayınlanacak

Ahmet Özçilingir 25.10.2018 - 10:52
Masal diyarına geri dönüyoruz

Trine serisinin geliştiricisi Frozenbyte, yeni Trine oyunu Trine 4: The Nightmare'in önümüzdeki yıl yayınlanacağını duyurdu. Platform oyunları arasında önemli bir yeri olan ilk Trine oyunun ardından ikinci Trine'de birlikte oynama mekanikleri ağırlık kazanmış, ilk oyun kadar sevilmese de ikinci oyun da beğeni kazanmıştı. Ancak üçüncü grafik olarak oldukça tatmin edici olsa da, oynanış mekaniği ve eğlence olarak serinin ilk iki oyunun gerisinde kalmıştı. Trine 4: The nigtmare Prince'ı duyuran yapımcı firma Frozenbyte, Trine 4'e oldukça güveniyor.

Trine 4: The Nightmare Prince 2019'da yayınlanacak

Platform macera bulmaca oyunu Trine'in devam oyunu 2019 yılında yayınlanacak.  Geliştirici firma Frozenbyte'ın CEO'su Lauri Hyvärinen şu ifadeleri kullandı: " Hayranların geri dönüşlerini değerlendirme kararı aldık. Trine geri dönüyor. Trine 4 serinin en iyi oyunu olacak."

Trine 4: The Nightmare Prince henüz geliştirilme aşamasında. Yapımcı firmadan oyunun nasıl oalcağı ile ilgili daha fazla bilgi paylaşılmadı. Üç  boyutlu grafik yapısında mı yoksa serinin ilk oyunu gibi 2 boyutlu platform ve bulmaca dinamiklerinin ön planda olduğu bir oyun ile mi karşılaşacağız bilemiyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Trine 4: The Nightmare Prince önümüzdeki yıl yayınlanacak
İlginizi Çekebilir