Trine karakterlerinin özellikleri duyuruldu

Hamza Bulut 3.06.2010 - 12:31
Trine karakterlerinin özellikleri duyuruldu


Frozenbyte'ın geliştirdiği Trine'da eşsiz nesneler yaratarak düşmanlarımızı alt etmeye önümüze gelen engelleri aşmaya çalışacağız. Bir önceki
Trine karakterlerinin özellikleri duyuruldu
haberimizde oyunda co-op desteği olacağını bildirmiş ve karakterlerin birbirleri ile yardımlaşarak düşmanları nasıl alt ettiğini gösteren bir videoyu sizlerle paylaşmıştık. İşte o videoda tanıtılan The Knight, The Thief ve The Wizard karakterlerinin özellelikleri de bugün açıklandı. Verilen bilgilere göre oyunda kullanılabilr olacak karakterlerin özellikleri şu şekilde;

The Knight

İsim: Pontius
Cinsiyet: Erkek
Yaş: 40+
Meslek: Prensesin kurtarıcısı
Kişilik: Güvenilir
Hoşlandığı şeyler: Et yemek ve bira içmek
Nefret ettiği şeyler: Aç olmak
Şövalye olmayı hayal eden ve amacı Kral'ın ordusuna katılmak olan Pontius, ölümsüzlere karşı savaşarak şövalye olmaya layık olduğunu kanıtlamak ister. Sorun ise Pontius'un "ölümsüz"ün tam olarak ne demek olduğunu bilmemesidir ve kalede düşmanla yüzleşecek bir tek kendisi kalmıştır.
Pontius çok iridir ve saat başı et yemeyi ister. Dost canlısı ve mutlu birisi olarak herşeye iyi tarafından bakar, tabi eğer aç değilse. Vücudunun iri olmasından dolayı Pontius biraz yavaştır ve büyünün nasıl kullanulduğına dair bir fikri yoktur. Fakat bunlar Pontius'u durdurmak için yeterli değildir. Ne olursa olsun bir kahraman olmak ve krallığı kurtarmak istemekte.
Yetenekleri
Pontius yakın dövüş silahlarında etkileyici bir şekilde iyidir ve bu onun kendine olan güvenini arttırır. Onun çalışmasından sonra Astral Academy kütüphanesini görebilseydiniz, Ponitus'un ne kadar büyük hasar verebilidğine inanırdınız. Gücü ağır objeleri kaldırmasında ve onları düşmanlarına karşı kullanmasında da işe yaramakta. Elinde düşmanlarının saldırılarından korunmak için bir de kalkan bulunduran Pontius, giydiği zırh yüzünden yüzememekte.
The Thief

İsim: Zoya
Cinsiyet: Kadın
Yaş: 20+
Meslek: Zenginden çalıp, kendine almak
Kişilik: GizemliCharacter = Mysterious
Hoşlandığı şeyler: Zengin olmak
Nefret ettiği şeyler: Bişeyler çalamayacak durumda olmak
Zoya uzaklardan gelmiştir ve çok yüksek bir değeri olan tarihi bir objenin varlığından haberdardır. Ölümsüzler ordusunun kaleye doğru yola çıkması da onun işinin yarısını halletmiştir. Çünkü kale terk edilmiş ve hazineyi koruyan kimse kalmamıştır.
Zoya pek görünmeyen bir hırsızdır. Parlayan nesnelere karşı zaafı olması dışında hakkında pek fazla bilgi bilinmiyor. Eşyalarını göğsüne yakın biryerde saklar ve insanların ona soru sormasını asla istemez. Bildiği sırları, şimdiye kadar kimseyle paylaşmışlığı yoktur.
Yetenekleri
Zoya sıradışı bir okçudur. Çok uzak mesafeden hedefi rahatlıkla vurabilir. Yakın dövüşte ise aynı başarıyı gösteremez. Bu durumlarda Pontius'un onu korumasına ihtiyacı vardır. Ayrıca Zoya tahta zeminlere tutunmak için yanında bir de halat taşımakta. Bu ip sayesinde, önüne gelen yükseklikleri aşabilir, aşağı sarkabilir ya da yukarı tırmanabilir. Zamanı yavaşlatmasını sağlayacak bir nesnenin varlığı hakkında söylentiler duyan Zoya, bir büyücü de olmamasına karşın, bu nesneyle yakından ilgilenmektedir.
The Wizard

İsim: Amadeus
Cinsiyet: Erkek
Yaş: 35-45
Meslek: Yıldız olmak
Kişilik: Kendisi ile ilgili
Hoşlandığı şeyler: Onu seven tüm kadınlar
Nefret ettiği şeyler: Onu sevmeyen tüm kadınlar
Amadeus Astral Academy öğrenim gören yaşı ilerlemiş bir büyücüdür. Çok fazla sakarlık yapmasından dolayı, kalenin arkasında bırakılmıştır. Ölümsülzer ordusunun gelişini görebilmektedir ve ölmeye niyetli değildir. Kaleden kaçmal ve ölümsüzlerden olabildiğince uzaklaşmak istemektedir.
Amadeus'un yaşına gelenler genellikle mezun olmuş ve kaleden ayrılmış olurlar, fakat Amadeus büyücü sınavlarını bir türlü geçememekte. Ataş topu büyüsünü asla öğrenememiştir. Daha çok kızlara kur yapmakla ilgilenmiş ve muhteşem bir büyücü gibi davranmak için boyunu uzatmıştır. Yaptığı büyüler genellikle başarısızlıkla sonuçlanmaktadır.
Yetenekleri
Ateş topu büyüsünü öğrenememesine rağmen, Amadeus'un bildiği bir kaç kullanışlı büyü de vardır. Bir çok nesneyi dünyaya getirebilir ve onların sanki gerçekmişlercesine hareket etmelerini sağlayabilir. Kutular ve uzun tahtalar bu konuda Amadeus'un en iyi olduğu nesnelerdir. Amadeus, ayrıca, yeterince pratik yaptıktan sonra nesneleri dokunmadan yükseklere kaldırabilme yeteneğine de sahip olabilir ve birçok nesneyi aynı anda fırlatabilir.

Trine, PlayStation Network ve PC için haziran ayında hazır olacak.

KAYNAK
Trine karakterlerinin özellikleri duyuruldu
worthplaying.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Trine karakterlerinin özellikleri duyuruldu
İlginizi Çekebilir