Tropico 5'ten bilgiler akmaya devam ediyor

Murat Halilbeyoğlu 28.08.2013 - 10:06
İşin içine aile ve co-op girince
Kalypso'nun meşhur simülasyon serisi Tropico'nun beşinci oyunu da bildiğiniz gibi kısa bir süre önce göründü.

2014'te PC, Xbox 360 ve Mac için çıkacak olan oyundan yeni görsellerle birlikte bilgiler de  yayınlandı.

Tropico 5'ten bilgiler akmaya devam ediyor
Yeni oyun 19. yy ile 21. yy arasında geçecek ve kendisine has mücadeleler ile fırsatlara imkan sunacak. Rejiminiz koloni döneminden başlayacak ve modern geleceğe kadar ilerleyecek.

El Presidente'nin ailesi de artık adada gözükecek hatta kilit noktalardaki pozisyonlara bile getirilebilecek, yani oğlunuza bir gemicik alabileceksiniz. Bu karakterler de tecrübe kazanıp yeni yetenekler elde edebilecekler.

Adanızda yeni binalar, teknolojiler ve kaynaklar araştırarak bunları elde edebilecek ve bunları adanıza getirebileceksiniz. Eski binalarınızı restore edip daha modern hallere sokabileceksiniz.

Tropico 5'ten bilgiler akmaya devam ediyor
Küresel bir ticaret filou oluşturup gemilerinizi ithalat ve ihracat için daha etkili kullanabilecek ve bu şekilde daha iyi ve hızlı bir kazanç elde edeceksiniz.

Adanızda yeni mineraller ve doğal madenler bulabileceksiniz fakat adanın belli yerlerinde vahşi hayvanlar ve yerli kabilelerle karşılaşabilirsiniz.

Tropico 5'te görsel kalite de arttırılmış olarak karşımıza çıkacak. Tasarımlar yenilenmiş olacak ve her bir dönem için 100'ün üzerinde eşsiz bina olacak.

Yeni oyunda dört kişi kendi şehrini kurabilecek ve ekonomilerini geliştirebilecekler. Birbirlerinden kaynak ve vatandaş alışverişi yapıp, birbirlerine savaş açabilecekler.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 08:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tropico 5'ten bilgiler akmaya devam ediyor
İlginizi Çekebilir