Tüm Minecraft oyunlarını içeren Minecraft paketi Game Pass'e ekleniyor

Murathan Özlü 17.10.2021 - 16:18
Microsoft'un Minecraft Dungeons, Minecraft jave ve Minecraft Bedrock versiyonlarını bir araya topladığı Minecraft paketi Game Pass'e ekleniyor.

Dün gerçekleştirilen Minecraft Live 2021 etkinliğinde açıklananlara göre Minecraft paketi Game Pass'e ekleniyor.  Aslında Minecraft an itibariyle PC'de oynanabiliyor ancak Nojang, bahsi geçen paket içerisinde Minecraft Dungeons, Minecraft Bedrock ve Minecraft Java versiyonları birlikte geliyor. Minecraft Dungeons Steam'e geçtiğimiz ay eklenmişti.

Minecraft paketi Game Pass'e Kasım ayında eklenecek

Minecraft Dungeons ve Minecraft Bedrock'un konsol versiyonları zaten Xbox Game Pass'e eklenmişti. Bu yeni paket ile, Minecraft'ın Java versiyonu da Game Pass'e (ve PC platformu için de) eklenmiş olacak.  Microsoft böylece, tüm Minecraft oyunlarını tek bir abonelik şemsiyesi altında toplamış oldu.

Minecraft paketi Game Pass

Minecraft Bedrock ve Java versiyonları arasındaki fark kısaca, Bedrock çarpraz-platformlar da oynamaya, Java ise modlamaya daha elverişli yapıda. Ancak oyunun Java ve Bedrock versiyonlarını farklı platformlarda aynı anda oynamak hala mümkün değil.

Eğer Minecraft seven bir oyuncuysanız an itibariyle Minecraft paket halinde Game Pass'in hem konsol hem de PC versiyonlarına gelmiş durumda. Yani Minecraft oyunları arasında geçiş yaparak (ve arkadaşlarınızla) oynamak için yapmanız gereken tek şey Game Pass'e giriş yapmak olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 17:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2021 03:43
gamepass kullanan veled varmıydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.10.2021 03:22
steam gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Tüm Minecraft oyunlarını içeren Minecraft paketi Game Pass'e ekleniyor
İlginizi Çekebilir