Yol çizme türünde bulmaca oyunu olan Misa, Apple Store'da çıktı

Ersin Kılıç 21.12.2017 - 11:51
Yol çizme mekaniğine bağlı olan oyun çıktı

Suji Games, yeni oyunu Misa'nın Uygulama Mağazasında çıkışını duyurdu. Misa kendine has yol çizme mekaniğiyle zihin açan bir bulmaca oyunu. Minimalist bir mobil oyun olan Misa’da bulmacaları çizerek çözüyorsunuz. Bir bölümü tamamlamak için, engellere çarpmadan, ekrandaki tüm elmasları toplayarak hedefe ulaşmalısınız.

Yol çizme temalı Misa çıktı

Oyunun iki evresi var; ‘planlama’ ve ‘uygulama’. ‘Planlama’ evresinde, engeller sabit duruyor ve hedefe ulaşmak için parmağınızla bir yol çiziyorsunuz. ‘Uygulama’ evresinde, çizdiğiniz planın çalışıp çalışmadığınızı görüyorsunuz. Engeller hareket ediyor ve oyuncu çizilen yol üzerinde gitmeye başlıyor.

Suji ekibi geliştirme sürecini şöyle anlatıyor; “Başlarda amacımız mobil platform için bir ‘stealth action’ oyunu yapmaktı. Ancak denemeler yaptıkça, bu tarz oyunlarda bizi en çok çeken öğenin, incelikli bir planın işleyişini izlemenin verdiği heyecan olduğunu fark ettik. Bu farkındalık odak noktamızı değiştirdi ve yalnızca gerekli olduğunu düşündüğümüz elemanları seçip geri kalanlardan kurtularak daha rafine bir bulmaca oyunu üretmeye karar verdik. Sonunda da oyuncuların parmaklarıyla planlarını çizip uygulamasını heyecanla izleyebilecekleri minimalist bir bulmaca oyunu ortaya çıktı. ”

İstediğiniz şekilde ekrana yol çizmenize olanak sağlayan Misa™’nın bulmacalarında birden fazla çözüm var. Oyunun en eğlenceli taraflarından biri, mümkün olan en zarif ve optimal çözümü bulmak. Oyun bulmacalarıyla zorlarken, minimal tasarımıyla da sakin ve huzur verici bir atmosfer sunmaktadır.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk bulmaca oyunu Misa, Apple Store'da çıktı
İlginizi Çekebilir