Türk dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 7.02.2022 - 11:44
Netflix'te yayınlanacak olan ve fantastik bir hikayeyi konu edinen yeni Türk dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı için beklenen fragman yayınlandı.

Netflix'te yayınlanacak yeni Türk dizisi Pera Palas'ta Gece yarısı için beklenen fragman geldi. Uzun süredir yapım süreci devam eden dizinin 3 Mart'ta yayınlanacağı açıklandı.  Video ile birlikte yapılan açıklamada ise "Pera Palas’ta bir odanın 1919’a götüren bir geçit olduğunu söylesem?" ifadesine yer verildiğini görüyoruz. Dizinin ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Türk dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı fragmanı yayınlandı

Baş rolünde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı'yı izleyeceğimiz dizi aslında bir roman uyarlaması. Charles King’in aynı isimli (Midnight At The Pera Palace) kitabından uyarlanan dizide meşhur Pera Palas Oteli hakkında bir yazı kaleme almak üzere burada kalmaya başlayan Esra'nın hikayesi anlatılacak. Yer aldığı odada gece yarısı 1919 yılına açılan bir geçit olduğunu fark eden Esra, böylelikle kendisini Osmanlı'nın son dönemlerinde bulacak ve Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen bir komplo girişimini engellemeye çalışacak.

Dizinin konusunun Stephen King imzalı 11.22.63 yapımını andırdığını da söylememiz gerek. Senaryosunu Elif Usman, yönetmenliğini Emre Şahin'in üstlendiği ve Netflix'te yayınlanacak dizinin 8 bölüm olması bekleniyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2022 12:18
Elin gavuruda zaten çok merakla izler bu diziyi.Korede bi squid game yapılıyor.Dünya konuşuyor izliyor.Gündem oluyor.
Bizde ise istismarcılık zirve.Toplumun zaten kafası başka şeye çalışmaz diyor netflixte.
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2022 10:30
Pera Palas dünyanın yakından tanıdığı bir mekan . Atatürk de tüm dünyanın takdirini kazanmış bir lider. Elbette ki ilgi çekecektir. Çekmezse de ne olmuş yani, dünyadan icazet almak zoruda mıyız yaptığımız işler için.?
Ağır saçmalamışsın yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2022 14:28
Bir pera palace mimarisine bak, bir de laz müteahhit mimarisine.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir