Türk fantastik edebiyatına yeni bir eser katıldı: Tanrıların Sessizliği

Merlinin Kazanı 28.10.2014 - 09:59
Serhan Karal, fantastik türdeki kitabı ile edebiyat dünyasına ilk adımını attı.
Merhaba sevgili okuyucu, Türk Fantastik Edebiyatı'nın gelişimine naçizane katkı sağlayabilmek adına, çok sevdiğim  bu yazın türünün ülkemizde de hak ettiği düzeye ulaşabilmesi hayaliyle birlikte 3 yıllık geceli gündüzlü bir emeğin sonucunda ortaya koyduğum bu yapıtın, siz saygıdeğer okuyucularla buluşması beni kelimelere dökülemeyecek denli mutlu etti. Tek kitaba sığmayacak kadar büyük bir hikayeyi anlatan Son Elçi serisinin ilk kitabı Tanrıların Sessizliği adı altında yayımlandı.

Soluk kesen yepyeni bir dünyaya atılan ilk bu adımda, Darion'un bilinmeze doğru çıkılan yolculuğuna yoldaş olduğunuz için şimdiden teşekkürler.

Türk fantastik edebiyatına yeni bir eser katıldı: Tanrıların Sessizliği
Darion Léona, dünyanın uzak bir ülkesinin önemsiz bir adasında, önemsiz bir kentteki önemsiz bir hancının sıradan oğludur. Her insanın hayatında önemli bir yeri olan, yetişkinliğe adım atacağı on yedinci yaş günü geldiğinde, Darion'un yaşamı hiç de beklemediği bir biçimde değişecektir.

Dünyanın diğer ucunda karanlığın hükmü giderek güçlenirken; Darion kendisini erişilmez sırların, aşılmaz sınırların, aydınlanması gereken gizemlerin, yalanlarla örtülmüş gerçeklerin içinde bulur.
Karanlık ve sırlarla bezeli devasa bir dünyadaki bu pek de hoş olmayan yolculukta; dostluğun ve aşkın, nefretin ve ihanetin, kanlı savaşların ve kırılgan barışların, güç oyunlarının ortasında kalan Darion Léona'nın kaderini yeni baştan yazışını zevkle okuyacaksınız.

"Kudretli tanrıların bile düzenbaz olduğu bir dünyada, bizim dürüst olmamızı kim bekleyebilir?"

Kitabı satın almak ya da ücretsiz olarak ilk 96 sayfasını okumak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/books/details/Serhan_Karal_Tanr%C4%B1lar%C4%B1n_Sessizli%C4%9Fi?id=lLGsAgAAQBAJ&hl=tr
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2024 01:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2018 21:56
ilk sayfalarını okudum. anlatım şeklini çok beğendim hatta yabancı bir eserden çeviri diye düşünüp googleye baktığımda sizin olduğunu farkettim. bence yazım şekli dil ve anlatım muhteşem. tek talihsiz yanı ismi. ne yazık ki isim ünlü bir polisiye romanla aynı.

saygılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk fantastik edebiyatına yeni bir eser katıldı: Tanrıların Sessizliği
İlginizi Çekebilir