Türk oyunu A Way To Be Dead için kapalı beta kayıtları başladı

Alparslan Gürlek 2.05.2021 - 12:51
Crania Games tarafından geliştirilen asimetrik çok oyunculu hayatta kalma & korku oyunu A Way To Be Dead için kapalı beta kayıtları başladı.

Yerli geliştirici Crania Games tarafından geliştirilen asimetrik çok oyunculu korku oyunu A Way To Be Dead için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Unreal Engine 4 teknolojisi ile geliştirilen ve ekibin önceki oyunu Roots of Insanity evreni üzerine kurgulanan çok oyunculu hayatta kalma & korku türündeki yapım için kapalı beta kayıtları da başladı. Kapalı betaya başvurmak için geliştiricinin Steam duyurusu üzerinden bilgi alabilir, başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

A Way To Be Dead kapalı beta başvuruları başladı

Daha önce Roots of Insanity, Beyond Extinct gibi oyunlarla bildiğimiz ve ele aldığı türe özgün bir detay ekleme çabasıyla öne çıkan geliştirici Crania Games, yeni oyunu A Way To Be Dead'i yayınlamaya hazırlanıyor. Henüz geliştirme aşamasında olan yapım için oyunculardan geri bildirim almak üzere bir kapalı beta aşaması gerçekleştirecekler. Aynı zamanda oyun çıktığında eğer Roots of Insanity oyununa sahipseniz, size özel bir fiyat teklifi ile gelecek.

Ayrıca geliştirici, geçtiğimiz aylarda Roots of Insanity'nin remake sürümünü de ücretsiz bir güncelleme olarak oyuncularla buluşturmuştu. Oyuna yeni içerik ve özellikler ekleyen bu güncelleme, oyuna daha önce veya şu anda sahip olan bütün oyuncular tarafından indirilebilir. Temelde Roots of Insanity'nin hikayesini ele alacak çok oyunculu korku oyunu A Way To Be Dead için şu anda elimizde net bir çıkış tarihi yok. Ancak eğer oyunu beğendiyseniz Steam mağaza sayfası üzerinden istek listenize ekleyebilir, kapalı betaya katılmak için de başvuru yapabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 13:26
Cami var mı oyunda?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2021 11:40
Grafikler idare eder mi bilemem, korku ögeleri sıradan ve ürkütücü değil, yenilikçi hiçbir şey yok. Türkler oyun yapıyorsa yenilikçi olmak zorundadır, bu sektöre adım atıyorsan insanların seni tercih etmesi için sebepleri olmalı. Sayılacak onlarca unsur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 16:47
Pc için değil ama İos ve android için olabilir seviyede bir oyun.Keşke Limbo gibi daha az iş ile daha verimli sonuçlar elde edeceğiniz şeyler yapsanız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ragnathor1.4.1
Ragnathor1.4.1 2.05.2021 14:13
tamam iyi hoş da grafiklerin kusurunu kapatmak için karanlık tonlara fazla abanmasaydınız keşke
daha kötü duruyor umarım gurur duyacağımız bir yapım olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk oyunu A Way To Be Dead için kapalı beta kayıtları başladı
İlginizi Çekebilir