Türk Telekom'dan Xperia XZ için büyük indirim

Furkan Sakoğlu 24.08.2017 - 17:14
Türk Telekom'a yeni gelen müşteriler Sony Xperia XZ Premium'a 648 TL'lik indirim ile sahip oluyor

Sony Mobile ve Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom iş birliği yaparak avantajlı bir cihaz kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında Türk Telekom mobile yeni gelen müşteriler, Xperia XZ Premium’a 648 TL indirim ile sahip olabiliyor.


Tüketicilerin yaşamını kolaylaştıran akıllı telefonlar için çalıştıklarını belirten Sony Mobile Pazarlama Direktörü Hakan Alpay, “İnsan gözünün göremediği hareketleri dahi yakalayabilen gelişmiş kamerası, 4K HDR ekranı,  şık tasarımı ile çığır açan yeni amiral gemimiz Xperia XZ Premium’u Türk Telekom’un yeni aboneleri için başlattığı kampanya kapsamında kullanıcılarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Türk Telekom ile iş birlikteliğimize farklı modellerimiz için düzenleyeceğimiz kampanyalar ve avantajlarla devam edeceğiz” dedi.


Türk Telekom'dan Xperia XZ için büyük indirim

Süper yavaş çekim özelliğine sahip Motion Eye™ kamerası ile içerisinde ilkleri barındıran Xperia XZ Premium, 4K HDR ekranı2 ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Xperia XZ Premium’da yer alan Öngörücü Yakalama özelliği, kamera açıldığı anda hareketi tespit edip görüntüleri kendi belleğine kaydetmeye başlıyor ve siz deklanşöre basmadan bir saniye önce başlamak üzere kaydettiği dört fotoğraf arasından seçim yapmanızı sağlıyor. Size böylece fotoğraflarınızın keyfini sürmek kalıyor.

Hayatı sizin için kolaylaştıracak Xperia XZ Premium, yeni USB Type-C™ şarj cihazı ile birlikte geliyor. Xperia tasarım felsefesi ile üretilen cihaz, Derin deniz siyahı ve Parlak Krom renkleri ile beğenilere sunuluyor.

5.5'' 4K HDR ekran ile capcanlı görüntüler sunan Xperia XZ Premium avantajlı tekliflerle Türk Telekom mağazalarında sizleri bekliyor.

-Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2017 10:10
Sony sitesisiniz fesmen. Hep sony ürünlerinin haberleri var sitede. Sonrada biz tarafsızız diyonuz. He belli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2017 09:46
indirime bak çay demle. şu t.telekom kadar adi bir firma daha bilmiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.08.2017 20:46
4632 tl
başka yerde 3000 tl
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk Telekom'dan Xperia XZ için büyük indirim
İlginizi Çekebilir