Türk yapımcının oyunu Bard's Gold ücretsiz olarak mobile geldi

Ahmet Özçilingir 17.07.2018 - 16:44
PC, Xbox One, Ps4, Vita'dan sonra mobil için de çıkış yaptı

Yerli oyun firması Pixel Lantern tarafından geliştirilen Bard's Gold  XBoxOne, PS4 ve PS Vita platformlarına çıkış yapan ilk Türk oyunu olarak dikkat çekmişti. 14 Ağustos 2015'te ilk olarak Steam platformu için çıkış yapan Bard's Gold, daha sonra 17 Haziran 2016 tarihinde XBoxOne, PS4 ve PS Vita için çıkış yapmıştı. Pixel sanatını kullanan platform oyunu Bard's Gold, konsol ve PC platformlarının ardından mobil platformlar için de çıktı. İOS ve Android için yayınlanan Bard's Gold'u ücretsiz olarak bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.

Türk yapımcının sevilen oyunu Bard's Gold mobil platform için ücretsiz olarak yayınlandı

Platform ve Rpg dinamikleriyle dikkat çeken Bard's Gold zorlu oynanış mekaniği ile dikkat çekiyor. Mobil platformlar için ücretsiz olarak yayınlanan oyun Türk oyun firması Pixel Lantern tarafından geliştirilmişti.

Oyunun konusu ise şöyle;  "Bu hazine nesillerden beri aileme aitti.. Neye mal olursa olsun onu geri almam gerekiyor! Hırsızın peşinden girdiğim kapı beni bu yabancı dünyaya getirdi... Buradan kaçmak ve Bard'ın Altınını ait olduğu yere geri götürmek zorundayım!"

"Bard's Gold 2 Boyutlu içerisinde ufak RPG elementleri taşıyan nostalji mantığıyla yapılmış 90'lardaki oyunlar gibi tasarlanmış bir platform oyunudur. Oyunda oyuncuların bir sonraki levele geçebilmek için bölüm içerisindeki anahtarı bulup kapıya ulaşmaları gerekir."

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımcının oyunu Bard's Gold ücretsiz olarak mobile geldi
İlginizi Çekebilir