Türk yapımı Ronin: Two Souls çıkış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 30.01.2021 - 12:16
Türk oyun stüdyosu M11 tarafından geliştirilen ve yayınlanan samuray temalı rol yapma oyunu Ronin: Two Souls'un çıkış videosu yayınlandı.

M11 Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan samuray temalı rol yapma oyunu Ronin: Two Souls'un çıkış fragmanı yayınlandı. 18 Şubat 2021 tarihinde erken erişime açılacak oyun, Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçeneğine sahip olacak. Oyunda Japonya’nın ücra köşesinde küçük bir adada yaşayan Kenji’nin yolculuğuna tanık olacağız. Toshi adasında yalnız başına yaşamakta olan karakterimiz, bir gün istemediği bir şeyi yapmak zorunda kalıyor ve tüm hayatı değişiyor. Oyunun PC demosunu oynamak istiyorsanız, Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tercihlerimizin büyük önem taşıyacağı oyunda, hem FPP hem de TPP kamera açılarından birini seçebileceğiz. Sunduğu rol yapma unsurları sayesinde Kenji ile bütünleşeceğimiz oyunda, bir nevi seçimlerimize göre kendi maceramıza çıkacağız. Geliştirici ekip tarafından belirtilenlere göre, erken erişim sürecinin 3 ila 4 ay sürmesi bekleniyor. Bu süre içerisinde ikinci bölümün de yayınlanmasının ardından Ronin: Two Souls‘un toplamda 5 bölüm olması planlanıyor. Ayrıca ilerleyen bölümlerde oyuna gizlilik öğeleri başta olmak üzere daha birçok oyun içi mekanik eklenecek. Ek olarak ileri aşama planlar arasında co-op ve PVP modunun da oyuna ekleneceği yer alıyor.

Türk yapımı Ronin: Two Souls çıkış fragmanı yayınlandı

Ronin: Two Souls, 18 Şubat'ta erken erişime açılacak

Ronin: Two Souls, hikayesini odağına almış, oyuncuyu evreninde serbest bırakan, sıkıcı ve gereksiz boş görevlerin olmadığı, devamlı aynı ganimetin kazanılması için yapılan o sıkıcı etkinliklerden sıyrılan ve kendi tarzı olan aksiyon macera türünde bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki ana karakterimiz Kenji, samuray olmak için sıkı çalışmaktadır. Fakat ilk bölümün bitmesi ile birlikte asla kaçamayacağımız bir bela peşimizden gelmektedir. Artık Kenji yalnız değildir ve o iş bitene kadar da yalnız olamayacaktır.

Geliştirici ekip, oyunla ilgili "Şimdi hepinizden gerçekçi düşünmenizi istiyorum, biz Türkiye’de yaşayan iki kişilik küçük bir ekibiz ve yaptığımız bu proje bizim için büyük. Ve eğer her şeyin güzel olmasını istiyorsak planlı ve ağır adımlarla ilerlememiz gerekiyor. Yanılmıyorum değil mi? Ama inanıyoruz ki bu proje sizlerle ve bizlerle büyüyecek ve gerçeğe dönüşecektir." ifadelerinde bulundu.

Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2021 19:17
bir zahmet oyun içi görüntü koysaydınız...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.02.2021 14:57
Oyun hakkında bir şey söylemem mümkün değil ama kulaklarım beni yanıltmıyorsa kullanılan müzik çok güzel olduğunu söyleyebilirim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2021 23:36
Piyasada onlarca rts veya strateji samuray oyunu var. Türk firması olarak kendi değerlerimiz ile ilgili bir oyun tasarlasalarmış keşke.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2021 20:29
Oyun introdaki canlı grafiklere sahip değilse ve animasyonları realistik değil ise ,kayarak ve hızlı hareket eden animasyonlar şeklinde ise ben bir abiniz olarak uyarayım piyasaya sürmeyin vazgeçtik deyin.Üzerinde çalışın o gerçekçilik hissini yakalayın Gerçek insan hareketlerini anime edin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2021 19:10
Güzel tanıtım. Herşey in başlangıcı sade ve küçük ama sonrasında başardıkça büyür ve ilerler. Umarım ekip başarılarını devam ettirir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı Ronin: Two Souls çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir