Türk yapımı Town Fall Zombie çekilişimizi kaçırmayın

Alparslan Gürlek 15.02.2021 - 13:09
Geliştirici ekibin sponsorluğuyla düzenlediğimiz Town Fall Zombie oyunu çekilişine katılmak için Facebook sayfamızı ziyaret ederek ilgili gönderiye ulaşabilirsiniz.

Selamlar Merlin'in Kazanı okurları, bugün de karşınızda tozu dumana katacağınız, çerezlik, kafa dağıtacağınız bir oyun ile bulunuyoruz. Town Fall Zombie adındaki bu yerli yapım oyun Umiteski Studio tarafından geliştirilmiş ve Steam platformunda satılıyor. Geliştiricinin sponsorluğunda bizler de size 10 adet ürün anahtarı hediye etmek istedik. Biliyorsunuz daha önce de yerli geliştiricilerimizle birlikte bu tür iş birlikleri yapmıştık. Burada bütün gayemiz Türk oyunlarının daha fazla insana ulaşması ve geliştiricilerimizin daha büyük işlere atılmak için motivasyon bulabilmesi. Türkiye'de büyümekte olan ve son zamanlarda yatırımların da artığı oyun sektörüne sağlayacağımız en küçük fayda bile bizim için oldukça mutluluk verici.

Facebook sayfamızdaki gönderiyle birlikte 10 kişiye Town Fall Zombie hediye ediyoruz

İlgili Facebook gönderisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Town Fall Zombie  basitçe küçük açık dünyasında kaos yarattığınız ve kasaba sakinlerini zombiye dönüştürerek ilerlediğiniz, geliştiricinin tabiriyle bir "Zombi simülasyonu". Oyunda insanlarla dilerseniz dövüşebiliyor, dilerseniz zombiye dönüştürebiliyorsunuz. Aynı zamanda araç sürme gibi mekaniklere de sahip olan Town Fall Zombie temelde kısa süreli oturumlarla "çerezlik" şekilde oynayabileceğiniz bir stres atma oyunu diyebiliriz.

Türk yapımı Town Fall Zombie çekilişimizi kaçırmayın

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Türk yapımı Town Fall Zombie çekilişimizi kaçırmayın
İlginizi Çekebilir