Turknet, 'Onaylamıyorum' kampanyasını duyurdu

Ersin Kılıç 9.08.2022 - 15:10
TurkNet; karmaşık tarifeler, kotalı paketler, cayma bedeli, düşük internet hızı gibi kullanıcılarını mağdur eden durumlara karşı reklam kampanyasını başlattı.

İnternet kullanıcılarına dünya standartlarındaki Gigabit hızlarda, kaliteli ve özgür bir internet deneyimi sağlamak için aralıksız yatırım yaptıklarını belirten TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, “Bu kampanyayla sabit internette tüketiciyi bloke eden, üretimi ve eğitimi yavaşlatan sektörel problemlerin altını çiziyoruz. Yeni reklam kampanyamızın, kullanıcı deneyimi ve ihtiyaçları için gerçek bir ses olacağına inanıyoruz. Tüm internet kullanıcılarına #ÖzgürlüğeGeçişYapın çağrısı yapıyoruz.” dedi. 

Türknet "Onaylamıyorum" isimli yeni bir kampanya başlattı

Yeni nesil internet servis sağlayıcısı TurkNet, dünya standartlarında Gigabit hızlardaki interneti, başta teknopark ve üniversiteler olmak üzere Türkiye’deki her hane için ulaşılabilir hale getirmeyi hedefliyor. Bu doğrultuda kendi fiber altyapısında geliştirdiği GigaFiber yatırımlarına aralıksız devam eden TurkNet, şu anda 11 büyükşehirde fiber altyapı sunuyor. Şirket, yıl sonunda 1 milyon, 2024 yılında ise Türkiye genelinde 4 milyon haneye ulaşmayı hedefliyor.

“Ülkemizi dünya standartlarında, hızlı ve özgür internet ile buluşturmak istiyoruz.”

İnternet kullanıcılarına dünya standartlarında Gigabit hızlarda, özgür bir internet deneyimi yaşatmayı amaçladıklarını belirten TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, “TurkNet olarak, kotasız, taahhütsüz ve hızlı internet sunuyoruz. Amacımız, tüm internet kullanıcılarına dünya standartlarında, 1.000 Mbps’ye kadar eşit indirme ve yükleme hızında, kaliteli bir internet deneyimi sunabilmek, sektörde ‘ezber bozan’ marka olarak üniversite ve teknoparklardan başlayarak GigaFiber altyapımızı her gün genişletiyoruz” dedi.

Turknet, 'Onaylamıyorum' kampanyasını duyurdu

Bağımsız internet hız ölçüm şirketi Speedtest’in açıkladığı 2022 yılı ikinci çeyrek raporuna göre Türkiye’nin internet hızında 181 ülke arasında 103. sırada olduğuna dikkat çeken Çelebiler, “Daha kaliteli, daha üretken bir toplum, bilim ve teknolojide daha iyi bir yerde olmak için yüksek hızda internet şart. Düşük hızlar ne öğrenciye ne iş insanına ne akademisyene ne mühendise yetiyor. TurkNet bağımsız marka araştırmamıza göre; Türkiye’de her 100 kişiden 73’ü, düşük hızlı internet yüzünden problem yaşıyor.  İnternet hızımızı en az 4’e katlamalıyız. Türkiye, dünyada internet hızında ilk 20’de olmayı hak ediyor. TurkNet olarak bu tabloyu değiştirmek istiyoruz. Bu ülkedeki herkese dünya standartlarında internet deneyimi yaşatmak istiyoruz.” şeklinde konuştu. 

TurkNet’in ‘ONAYLAMIYORUM’ reklam filmi yayında

Kurulduğu 1996 yılından bu yana; sektöre birçok yenilik getiren, 25 yıl boyunca ilklere imza atan: taahhüdü kaldıran, kotaya son veren, düşük hızları yüksek hızlarla değiştiren, kullanıcıları fiyat karmaşasından uzaklaştıran TurkNet, internet kullanıcıların sesi olmak için ‘ONAYLAMIYORUM’ reklam kampanyasını başlattı. TurkNet CEO’su Çelebiler, “Bu kampanyayla sabit internette tüketiciyi bloke eden, üretimi ve eğitimi yavaşlatan, problemlerin altını çiziyoruz. Eşit indirme ve yükleme hızı sağlayan İLK ve TEK operatör olduğumuzu söylüyoruz. Yeni reklam kampanyamızın, kullanıcı yorumları ve ihtiyaçları için gerçek bir ses olacağına inanıyoruz. Tüm internet kullanıcılarına #ÖzgürlüğeGeçişYapın çağrısı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

TurkNet’in internet kullanıcılarının onaylamadığı noktaların altını çizdiği iki yeni reklam filmi, yarın itibarıyla televizyon ve dijital mecralarda gösterime giriyor.

Öğrenciler ve ev içi internet için yeni projeler yolda

Kullanıcıları merkeze koyduğumuz, herkesin kafasının rahat olmasını sağlayacak, yenilikçi hizmetlere devam edeceklerini belirten TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, hem öğrencilerin yüzünü güldürecek, hem akıllı ev cihazlarını uzaktan yöneterek yüksek hızlı interneti daha verimli kullanılabilmek için ev içindeki cihazları uzaktan yönetebileceğimiz bir geliştirme hazırlığında olduklarının müjdesini verdi.

Yorumlar 46
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 14:17
Ben türknet gigafiber üyesisiyim ve 950 mbps hız alabiliyorum,çok memnunum açıkcası
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 01:23
Yaklaşık 1 sene turknet kullandım. İnternet hizimda ciddi düşüşler oldu.Turknet ekipleri 5 kere geldi ve her gelişinde bi problem yok hatlardaki yoğunluk sebebiyle oluyo diye beni geçiştirdi.şimdi TTye geçtiğimde bi sıkıntı yaşamadım.Önce siz 100 mbps interneti düzgün verin sonra 1000 mbps verin
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 14:09
3 yıldır türknetde hızım 1 hız alıyordum. Defalarca destek talebi oluşturdum. Cevap olarak (bina içi kablolarınızı kontrol edin) cevabı verdiler. başka hizmet sağlayıcıya geçtim. Hızın 75 oldu.
Türknet hızlı bir şekilde müşteri kaybediyor.
Panikediler saçma sapan kampanya başlattılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 13:19
Bek başka girmaya geçiyorum bi senede 85 den 170 tl ye 50-60 arası hız verilmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2022 14:01
Bağlatmaya geldi mi hemen koşarak geliyorlar kapatmak için karar verdiğinde kimseye ulaşamıyorsun Ben diyorum uzak durun
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 09:18
Turknet online işlemlerden direk iptal talebi oluşturulabilir. 3gün önce bu yolla iptal başvurumu ilettim. 2saat sonra aradılar. Konuştum ve iptal işlemini yaptılar.
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2022 16:40
E-Devlet üzerinden kapatılabiliyor.
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2022 15:36
Edevletten çok rahat iptal edebiliyorsunuz. Ben hiçbir problem yaşamadım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.08.2022 09:03
Ben 3 dakikada kapattım müşteri hizmetlerinden
Kalan Karakter: 300 Gönder
Turknet, 'Onaylamıyorum' kampanyasını duyurdu
İlginizi Çekebilir