Twitch yayıncısı neredeyse mutfağı yakıyordu

Ersin Kılıç 12.05.2022 - 12:04
Twitch platformunda yayınlar yapan Kjanecaron, mutfağa girmeye karar verince neredeyse büyük bir yangına sebebiyet veriyordu.

Twitch platformunda şimdiye kadar birçok sahneye şahit olduk. Trajikomik durumlar yaşandığı gibi gibi zaman ölümle sonuçlanan bazı trajik olaylar da meydana geldi.

Bu sefer ki durum ise hem komik hem de tehlikenin baya baya sınırından dönülmüş diyebileceğimiz bir olay. Twitch platformunda yayınlar yapan Kjanecaron, mutfakta yemek yaptığı yayında büyük bir yangına sebep oluyordu.

Twitch yayıncısı yemek yaparken neredeyse yangın çıkartacaktı

92.000 takipçisi olan Kjanecaron, yeni yayınında mutfağa girerek canlı yayında yemek yapmaya karar vermiş. Fakat tavadaki yağın tutuşması ile birlikte yayıncının büyük bir panik yaşadığını görüyoruz. Dahası yapılmayacak en son şeyi yapan Kjanecaron, yanan yağa su dökerek alevlerin daha da coşmasına sebep olmuş.

Tavayı kaldırdığında yanan yağın yere bile sıçradığını görüyoruz. Neyse ki ortalık dumanla kaplansa da yere düşen bu ateş çok fazla büyümemiş ve olayı biraz ucuz atlatmış. Yine de bu durum karşısında yaşadığı panik durumunun ekrana yansıdığını da görüyoruz. 

Yağ yanması durumunda dediğimiz gibi yapılacak son şeyin üzerine su tutmak olduğunu hatırlatalım. Eğer evde yangın söndürücü yoksa bunun yerine ateşteki oksijen oranını düşürecek yanmaz kumaştan kalın bir battaniye (varsa fiber) ile üzerini örtmek gerekiyor. Tabi bu durumlarda aşçıların da sık sık kullandığı fiber battaniyeler kullanmak en mantıklısı. Fakat evde böyle bir durumla karşılaşıldığında çabucak alev almayacak bir örtünün kullanılması gerekiyor. Diğer türlü yaşanacak senaryo çok daha büyük sonuçlara sebep olabilir. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2022 15:38
Yangın çıkmasa dumandan zehirlenecekmiş. Ekranda yazan challengelara bakınca izlenme almak için yapmış gibi geldi reklamın iyisi kötüsü olmaz. Para sen nelere kadirsin millet kolay yoldan kazanıcam diye neler yapıyor :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Twitch yayıncısı neredeyse mutfağı yakıyordu
İlginizi Çekebilir