Two Point Hospital'in oynanış videosu sonunda yayınlandı

Mehmet Atilla Turan 20.02.2018 - 15:38
Doktorluk mesleğini bir adım daha ileri götürüyoruz.

Şu sıralar devam eden PC Gamer etkinliğinde, yapılan tanıtımlar ve yayınlanan yeni videolar ile yakında çıkacak olan oyunlar, alıcı kitleye sunuluyor. Eskiden, yaptığı simülatör oyunları ile bir hayli popüler olmayı başaran Bullfrog oyun stüdyosu, geçtiğimiz sene diğer popüler ve kaliteli iş çıkaran Lionhead, Mucky Foot ve Sega ile birleşerek Theme Hospital'in devam oyunu olan Two Point Hospital'i duyurdu.

"Dr. Feelbetter, hastayı renklendirmek için bekleniyorsunuz."

PC Gamer etkinliğinde Two Point Hospital'in oynanışı ile beraber Bullfrog'daki yapımcılarla röportaj yapıldı. Two Point Hospital için yayınlanan ilk fragmandan beri nasıl bir oynanışa sahip olunduğu bilinmiyordu. Yayınlanan röportaj ile beraber, Two Point Hospital'in, Theme Hospital'e çok benzediği ve beklendiği gibi esprilerle dolu olduğu göründü. Yapıma ait oynanış videosunu ve fragmanı ise aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Two Point Hospital, 2018 senesinin sonlarına doğru PC platformu için satışa sunulacak. Videoda görüldüğü gibi, oyun sadece ciddi hastane işi değil, aynı zamanda eskisi gibi espriler ile dolu olacak, bunlardan birkaçı ise hastaları mumya olmaktan çıkarmak veya rengi gitmiş hastalara rengini vermek gibi bölümler olacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2018 08:20
o döküm radyatörler ne öyle adamlar priz yerleştirir gibi radyatör yerleştirmiş heryere :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Two Point Hospital adına yeni bir oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir