Ubisoft Forward sırasında Watch Dogs 2 ücretsiz dağıtılacak

Alparslan Gürlek 6.07.2020 - 23:27
Ubisoft tarafından gelecek oyunların gösterileceği Ubisoft Forward etkinliği sırasında Watch Dogs 2 Uplay'de ücretsiz dağıtılacak. Önemli oyunlar da gösterilecek.

Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde Ubisoft Forward isminde bir etkinliğin duyurusu yapılmıştı. Ubisoft'un beklenen oyunlarının gösterileceği etkinlik heyecanla bekleniyordu. Nihayetinde tarihi belli olan etkinlik için yeni ve güzel haberlerimiz var.

Ubisoft Forward'ı izlerken ücretsiz Watch Dogs 2 almayı unutmayın

Ubisoft'un merakla beklenen Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion ve onlar kadar beklenmeyen Hyper Space oyunlarının başrolü üstleneceği etkinlik yaklaşıyor. Merakla beklenen Ubisoft oyunları 12 Temmuz Türkiye saati ile 22:00'da başlayacak. Bir saat öncesinde ise ön gösterim için yerinizi alabilirsiniz. Etkinliği, sosyal medya hesaplarında da bahsedildiği gibi en iyi deneyim için Ubisoft'un resmi web sayfasından izleyebilirsiniz.

Etkinlik sırasında Ubisoft oyunculara bir güzellik yapmaya karar vermiş gibi duruyor. Ubisoft Forward sunumu başladığı andan itibaren bitene kadar Watch Dogs 2 Uplay üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak. Watch Dogs'un ilk oyununu da dağıttıkları gibi Watch Dogs: Legion gelirken oyunculara serinin tüm oyunlarını deneyimleme şansı veriyorlar.

Ubisoft Forward sırasında Watch Dogs 2 ücretsiz dağıtılacak

Ubisoft Forward için dikkat çeken oyunlar arasında daha doğrulanmasa da söylentileri dolanan Far Cry 6 var. Ubisoft'un ekmek kapısı diyebileceğimiz birkaç seriden biri olan Far Cry serisi için yeni bir oyun beklenen bir şey. Ancak Ubisoft tarafından duymadan yeni bir oyun geleceğini de söyleyemeyiz. Bu anlamda etkinlik bizler için iyi bir adres olacak.

Sadece Far Cry 6 için değil, Ubisoft'un adını verip kendisini göstermediği bazı oyunlar için de ümitliyiz. Gods & Monsters ve Skull & Bones isimli oyunların isimleri var lakin kendileri yok. Özellikle Skull & Bones duyurulduğundan bu yana neredeyse oyunla ilgili hiçbir detay paylaşılmadı. Yine etkinlikte gözümüzün arayacağı oyunlar arasında bu ikisi de yer alıyor.

Öncesinde de belirttiğimiz gibi Ubisoft için gergin başlayan Temmuz ayında göreceğimiz ve duyacaklarımız önemli. Yaratıcı yönetmeni ekipten ayrılan Assassin's Creed Valhalla için duyacaklarımız ise daha elzem. Cinsel istismar suçlamalarıyla sallanan ve maalesef bunların bir kısmının doğru olduğu şu dönemde oyunların bundan etkilenmesi en son istediğimiz şey. 12 Temmuz 2020 TSI 22:00'da yapılacak etkinliğin bu kara bulutları dağıtmasını umuyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 06:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 11:31
aga yardım et ben simdi chromeden siteyi açıp konferansa gircem arkadanda u play uygulamasından oyun mu alcam
---------
Evet tam olarak öyle yapacaksınız.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 11:22
Nasıl alıcaz peki
----------
Uplay üzerinden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.07.2020 10:56
Aşağıda konteynerde çöp dolu o kadar beklemenize gerek yok.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Forward sırasında Watch Dogs 2 ücretsiz dağıtılacak
İlginizi Çekebilir