Ubisoft Plus Xbox Game Pass servisine eklenebilir

Ersin Kılıç 23.03.2021 - 17:15
İlk olarak bu yılın başında ortaya çıkan Ubisoft Plus Xbox Game Pass servisine eklenebilir haberleri bir kez daha gündeme gelmiş durumda.

Ubisoft Plus Xbox Game Pass servisine eklenebilir iddiaları bir kez daha gündeme geldi. İlk olarak 2021 yılının ilk günlerinde Microsoft'un bu ortaklık için Ubisoft'un kapısını çaldığına dair haberler ortaya çıkmış fakat sonrasında bu durum resmiyet kazanmamıştı. Ubisoft Plus Xbox Game Pass ortaklığına dair yeni dedikodular ise geçtiğimiz saatlerde gündeme bir kez daha geldi.

Ubisoft Plus Xbox Game Pass servisine mi eklenecek?

Ubisoft oyunlarını oynayabildiğimiz bu servisin Xbox Game Pass Ultimate aboneliklerine ekleneceği daha önce Windows Central editörlerinden Jez Corden tarafından iddia edilmişti. Jez Corden sene başında yaptığı açıklamada bu birlikteliğin olasılığını oldukça yüksek olarak ifade etmiş fakat bu konuda kaynaklarını paylaşmaktan kaçınmıştı. Benzer bir ortaklığı EA Games ile sürdüren Microsoft'un bu sefer elini daha da güçlendirmek için Ubisoft ile görüşmelere başladığı iddia ediliyor.

Ubisoft Plus Xbox Game Pass servisine eklenebilir

EA Play, Xbox Game Pass sistemine eklenmişti

EA Play Game Pass işbirliği geçtiğimiz yıl duyurulmuş ve EA Games markasına ait olan yapımlar Microsoft'un abonelik servisine eklenmişti. Hatta PC sürümünde yaşanan bu erteleme ve merakla bekleyiş geçtiğimiz günlerde son bulmuş ve EA Games oyunları PC'de Game Pass kullanan oyunculara da sunulmuştu. Bu birliktelikten oldukça memnun olan Microsoft ise kütüphanesini genişletmek için bu sefer de Ubisoft'un kapısını çalmış durumda. Şayet bu anlaşma da duyurulursa oyuncular bir Game Pass Ultimate üyeliği ile gerçekten de büyük bir kütüphaneye ulaşmış olacaklar.

Şu anda Xbox Game Pass için iki farklı üyelik modeli bulunuyor. Aylık 9.99$ fiyat etiketine sahip olan abonelik ile oyun severler Xbox Game Pass servisini PC ya da konsol tarafında kullanabiliyorlar. Xbox Game Pass Ultimate aboneliği ise bu servisi hem PC hem de konsolda kullanmanıza olanak sağladığı gibi içerisinde Xbox Live Gold aboneliği ile birlikte ve EA Play oyunlarını da kapsıyor. Bu abonelik paktinin fiyatı ise aylık 14.99$ olarak belirtilmişti. Yani Ubisoft Plus oyunlarının bu servise eklenmesi gerçekleşirse Ultimate aboneliği olan oyun severler aynı fiyat ile Ubisoft'un bu serviste yer alan oyunlarına da ücretsiz olarak erişebilecekler.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 11:19
Patron çıldırdı :) Evet ps4 üm seni satmıycam ama yanına ağır abi geliyor, bekle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2021 17:30
Aslında güzel fikir exclusive oyun yapmak yerine AAA firmaları satın al. İnşallah gerçek olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 00:08
Bu haber gerçekleşirse direkt series x alırım. Şu an hala yeni nesilde neyi seçeceğime karar veremedim.
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 05:18
Bende Öyle Yıllardır Ps kullandım Yeni
One x e geçtim Gamepass ayrı güzelmiş ve Seri x performansı oyun fiyatları pahalı olması seri x e zorluyor . Ps5 in artı yönü exc oyunlar Severler in dolu olması Online de. Ama Xbox şu son yenilikleri varken almak daha mantıklı geldi. Kafayı yememek elde değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 13:03
iyi ki XSX almışım. Microsoft <3
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2021 22:18
microsoft'un heykeli yapılsa beton yetmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft Plus Xbox Game Pass servisine eklenebilir
İlginizi Çekebilir