Ubisoft'un yeni oyunu, Hyper Scape, Temmuz'da duyurulacak

Mehmet Akif Zımba 30.06.2020 - 10:00
Günümüzde oldukça popüler olan Battle Royale türüne bir yenisi ekleniyor. Ubisoft ekibinden gelen yeni açıklamayla Hyper Scape çok yakında duyurulacak.

Birçok klasikleşmiş oyun serisini bizlere sunmuş olan Ubisoft Montreal, yeni oyunları Hyper Scape ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda ortaya çıkan bir söylentiye göre de, geliştirici ekip, yakında bu oyun hakkında bizlere daha fazla bilgi vermeye başlayacaktı.

"Prisma Dimensions" kod adıyla geliştirilen oyunun önümüzdeki haftaya kapalı beta sürecine girmesi beklendiği de söylentiler arasındaydı. Çok geçmeden Ubisoft tarafından da açıklama geldi. Üstelik bu açıklamayla birlikte bazı görseller de paylaşıldı. Ubisoft Türkiye resmi Twitter hesabından yapılan başka bir paylaşımda da, oyunun kapalı beta tarihine işaret edildi.

Bu paylaşımda "Hyper Scape başlatılıyor. Tahmini kalan süre: 3 gün." ifadelerine yer verildi. Bu paylaşımların üzerine, oyun için de resmi bir internet sitesi aktifleştirilmiş bulunuyor. Bu internet sitesinde ise, oyunun resmi duyurusu 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Hyper Scape için çok beklememize gerek olmayabilir

Oyun hakkında sahip olunan bilgiler ise kısıtlı seviyede. Temelinde hızlı yapıya sahip olacak olan, çevrim içi çok oyunculu FPS Battle Royale türünde bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Üstelik bu projenin arkasında olan ekipler de bu alanda bir hayli tecrübeliler. Nitekim kendileri daha önce Rainbow Six ve Assassin's Creed gibi oyunlara imza atmış bir ekip.

Ubisoft'un yeni oyunu, Hyper Scape, Temmuz'da duyurulacak

Call of Duty: Warzone ve benzeri oyunların popülerliği göz önünde bulundurulduğunda, Ubisoft'un da bu türe geçiş yapmak istemesi oldukça doğal. Yine de rakipleri arasında fark yaratmak zorunda, bu konudaki bilgileri çok yakında göreceğimiz için, üzerinde teori üretmek pek anlamlı olmayacaktır.

Oyunun internet sitesinde bulunan tanım ise oldukça ilgi çekici görünüyor. Bu tanımda yer alan sözler ise şu şekilde:

"Prisma Dimensions, 2 Temmuz'da size Hyper Scape'i ilk kez sunacak ve Crown Rush'ın nabzını tutan aksiyonunu da beraberinde getirecek. Neo Arcadia'nın neon sokaklarına girmeye hazır olun. Kendinizi rekabette öne çıkarmak için bulabileceğiniz her avantaja ihtiyacınız olacak. Sadece en iyiler son hesaplaşmaya varacaklar."

Ubisoft ekibinin bu sene Summer Game Fest aracılığıyla gerçekleştireceği etkinliği Ubisoft Forward 12 Temmuz 2020 tarihinde bizlerle buluşacak. Kendilerinin yeni nesil için neler planladığını göreceğimiz bu etkinlikte, birçok oyun arasında Hyper Scape hakkında da bir şeyler göreceğimiz kesin. Yenilikler için takipte kalın!

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 1.07.2020 16:21
Çok farklı olursa güzel olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 21:55
Ulan fotoyu görünce aaa güzel bi oyun daha geliyo heralde dedim... battleroyale çıktı -_-
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2020 20:16
Gına geldi artık bu Battle Royale muhabbetinden.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft'un yeni oyunu, Hyper Scape, Temmuz'da duyurulacak
İlginizi Çekebilir