Ücretli Twitter özellikleri geliyor

Emir Özkayalar 30.04.2022 - 12:10
Geçtiğimiz günlerde Twitter’ı satın almasıyla gündemimize düşen Elon Musk, bu kez ücretli Twitter özellikleri fikriyle düşüyor.

Ücretli Twitter özellikleri, mavi tik alanları üzebilir. Bu ayın başlarında ünlü milyarder Elon Musk, Twitter’ı satın almak için harekete geçmişti. Henüz tam anlamıyla bir satın alım gerçekleşmede prensipte anlaşma sağlandı. Musk, insanların özgürce fikirlerini belirtebileceği bir platform oluşturmak amacıyla bu yola çıktığını açıklamıştı. Bu da bizlere içerik konusunda biraz daha gevşetilmiş bir Twitter sağlanacağının izlenimi vermişti.

Tesla CEO’sunun Twitter ile ilgili gelecek planları hakkında bunun dışında bir bilgi yoktu. Yakın zamanda açıklanan bir rapor bize uzun vadede Musk’ın planları konusunda bir fikir sunabilir. Bu fikirler arasında ücretli Twitter özellikleri de bulunuyor.

Ücretli Twitter özellikleri hangileri olacak?

Twitterda, Web sitenize ya da blogunuza atmış olduğunuz bir tweeti yerleştirme seçeneğiniz bulunuyor. Reuters’a göre Elon Musk, anlaşma için gerekli parayı güvenli bir şekilde sağlamak üzere bankalarla görüşürken, aynı zamanda bankalara bu tweet yerleştirme özelliğinden ücret almak istediğini belirtti. Hesapları doğrulanmış kullanıcılardan alınacak olan bu ücret, ekran görüntüsü alındığında ekarte edilebilecek gibi gözüküyor.

Ücretli Twitter özellikleri geliyor

Musk’ın bu durum karşısında nasıl bir önlem alacağı merak konusu. Bunun dışında Elon Musk, Twitter CEO’su Parag Agrawal’ı da isimsiz bir kişiyle değiştirmeyi planlıyor gibi gözüküyor. Henüz Twitter’ın satın alım işlemleri kesin olarak bitmediği için, Elon Musk şirket nezdinde söz sahibi değil. O yüzden bu söylenenlerin bir kesinliği de bulunmamakta.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2022 09:29
Musk bir projedir.Binlerce uydu ile internet alt yapısını twitter ıda alıp devletler yasaklama koyduğu zaman kendi uyduaundan twitter ile iatediği gibi ülkelwri yönlendirebilecek.Sahte hesaplarla sahte twitlwrle insanları koyun gibi güdecek.Arkasında küreselciler var.
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2022 06:57
Acilen a haber izlemeyi bırakman lazım,
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2022 21:06
Büyük oyunu görmüşsün Reis ama şöyle bir şey de var marketten aldığın bugday ambarı da o küreselcilerin elinde çok da şey yapmamak lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2022 10:24
TT olayını bot hesaplar ile saçma sapan yönlendirmeyi kaldırsınlar kafi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2022 23:06
Elon un servetine verecek param yok!!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2022 22:13
yani mavi tıkı olan paramı ödicek saçma değilmi yahu resmi hesap olduğunu oradan anlıyoruz zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ücretli Twitter özellikleri geliyor
İlginizi Çekebilir