Ücretsiz Örümcek Adam belgeseli

Emir Özkayalar 5.05.2022 - 16:09
Sony Pictures, ünlü serisinin 20.yılını kutluyor. Resmi Twitter hesabından yayınlanan bir video ile ücretsiz Örümcek Adam belgeseli duyuruldu.

Marvel evreninin en sevilen karakterlerinden birisi olan Örümcek Adam'ın, daha önce çıkan filmleri saymaz isek ilk filminden bu yana tam 20 sene geçti. Yolculuğu Toby Maguire ile başlayan Örümcek Adam, Andrew Garfield ve Tom Holland ile serüvenine devam etti. En son 2021 senesinde Spider-man: No Way Home filmi ile karşımıza gelen seri, gişede oldukça başarılı işlere imza atmıştı. Şimdiyse Örümcek Adam’ın resmi Twitter hesabından paylaşılan bir video ile 20.yılına özel ücretsiz Örümcek Adam belgeseli duyuruldu. 

Ücretsiz Örümcek Adam Belgeseli bir retrospektif 

Ücretsiz Örümcek Adam belgeseli

Spider-Man: All Roads Lead to No Way Home ismiyle yayınlanan belgesel, Örümcek Adam evrenine bir retrospektif tadında. Tweette videonun açıklamasında bir link gözükmekte. Link bizleri bütün filmlerin sıralı şekilde dizildiği bir siteye aktarmakta. Filmlerin üzerine tıklayarak satın alabileceğiniz platformları görebilirsiniz. Bunun dışında belgeselin 30 dakikalık kısmı bedava olarak izlenilebilir durumda. Belgesel serinin yıldızları Tom Holland, Andrew Garfield ve Toby Maguire ile ve yapımcıları Kevin Feige, Amy pascal ve son olarak yönetmen Jon Watts ile röportajları içermekte. Hepsi seri hakkında dünden bugüne yaşadıklarını ve düşüncelerini paylaşmış. 

Spider-man: No Way Home filminde, 3 Örümcek Adamı bir arada görmüştük. Bu durum hayranlar tarafından oldukça sevilmişti. Şimdiyse sırada iki adet Spider-Verse animasyonu bekleniyor. Yeni bir Örümcek Adam filminin ise ne zaman vizyona gireceği ve ne hakkında olacağı ile alakalı bir bilgi yok ancak filmin başrolünde Tom Holland olacağı düşünülüyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ücretsiz Örümcek Adam belgeseli
İlginizi Çekebilir