Üçüncü Sonic filmi Paramount tarafından onaylandı

Emre Ozan Şirin 16.02.2022 - 15:56
Sega'nın sevilen maskotunun beyaz perde macerası tam gaz devam ediyor. Üçüncü Sonic filmi ile yeni bir live action serisi yolda.

Gerçek oyuncuları ve bilgisayar grafiklerini bir araya getiren Sonic the Hedgehog, sinemada büyük bir başarı yakalayarak en iyi gişe yapan video oyunu filmi olmuştu. Usta komedyen Jim Carrey'nin kötü karakter Dr. Robotnik'i canlandırdığı filmin ikincisi ise 8 Nisan'da gösterime girecek. Hayranlar gidişattan zaten memnun olsa da yapımcı Paramount bugün büyük bir sürpriz yaparak üçüncü Sonic filmi için de çalışmaların başladığını Twitter üzerinden onayladı.

Tek sürpriz üçüncü Sonic filmi değil

Üçüncü Sonic filmi Paramount tarafından onaylandı

Paramount, Sonic 3'e ek olarak bir bomba daha patlattı ve ikinci filmde önemli bir rolü bulunan Knuckles adlı karakteri konu alacak bir TV serisinin geleceğini de duyurdu. Idris Elba tarafından seslendirilen Knuckles serisi ise 2023'te Paramount + platformunda seyircisiyle buluşacak.

1991 yılında ilk oyununun çıkışından itibaren Sega'nın maskotu olan Sonic the Hedgehog, oyun, film ve animasyon yapımlarıyla günümüze dek yıpranmadan gelebilmiş bir kahraman. Hızlı ve esprili mavi kirpinin Game Awards 2021'de tanıtılan son oyunu Sonic Frontiers ise bu yıl PlayStation 4, PlayStation 5 ,Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için çıkışını yapacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Üçüncü Sonic filmi Paramount tarafından onaylandı
İlginizi Çekebilir