Ucuza daha fazla Columbia için ne yapmalı

Murat Halilbeyoğlu 21.02.2013 - 17:35
Bioshock Infinite için Season Pass detayları açıklandı
2K Games ve Irrational Games bugün BioShock Infinite için indirilebilir içeriklerin yapımına başlandığını duyurdu ve BioShock Infinite Season Pass ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Geliştirilmekte olan üç yeni eklenti paketi oyuna saatler sürecek yeni içerik ekleyecek ve oyuncuların gök-şehri Columbia’daki maceralarını yeni hikayeler, karakterler, yetenekler ve silahlarla devam ettirecek.

BioShock Infinite Season Pass oyunun planlanan çıkış tarihi olan 26 Mart 2013’te satışa sunulacak ve 55TL değerindeki ek içeriği PS3 ve PC için 35 TL veya 1,600 Microsoft Puanı karşılığında sunarak %30’dan fazla tasarruf etmenizi sağlayacak. Season Pass bünyesinde üç eklenti paketi de mevcut olacak ve bugünden itibaren www.preordernow.com adresinden veya katılımcı mağazalardan ön sipariş verilebilecek

BioShock Infinite Season Pass’i satın alanlar ayrıca herhangi bir ek ücret ödemeden Early Bird Special Pack paketine de sahip olacaklar. Bu bonus pakette dört parça özel ekipman, bir Makineli Tüfek Hasar Geliştirmesi, bir Tabanca Hasar Geliştirmesi, her iki silah için altın kaplama ve oyuncuların taşıyabilecekleri Tuz miktarını yükselterek sağlıklarını, kalkan dayanıklılığını veya Vigor kullanma yeteneğini arttırabilmelerini sağlayan beş Infisuion şişesi bulunacak.

Ucuza daha fazla Columbia için ne yapmalı
Ayrıca BioShock Infinite ön siparişi veren oyuncular Industrial Revolution Pack paketine ücretsiz olarak sahip olacaklar. Bu pakette savaş yeteneklerini geliştiren üç özel ekipmana özel erişim, oyun içi para birimine $500 bonus, beş maymuncuk ve Columbia’nın hikayelerini açarak oyuncuların Facebook üzerinden Vox Populi veya Founders gruplarına sadakatlerini sunabilecekleri Industrial Revolution bulmaca oyunu bulunuyor.

BioShock Infinite PEGI tarafından 18 ile derecelendirilmiştir. BioShock Infinite hakkında en son haber ve bilgiler için Facebook sayfasını beğenebilir veya Irrational Games’i Twitter adresinden takip edebilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ucuza daha fazla Columbia için ne yapmalı
İlginizi Çekebilir