UFC Undisputed 2010 Satış Mağazalarına Dağıtılıyor

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
THQ Inc. (NASDAQ: THQI) ve Zuf
THQ Inc. (NASDAQ: THQI) ve Zuffa, LLC bugün UFC® Undisputed™ 2010’un piyasaya çıktığını duyurdu; dünyanın önde gelen karışık yakın dövüş sanatları (MMA) organizasyonu olan Ultimate Fighting Championship®’i konu alan ve büyük merakla beklenen spor oyunu serisi geri dönüyor. UFC Undisputed 2010 dünyanın en yetenekli karışık dövüş sporcularından oluşan 100’ün üzerinde karakteri, benzersiz dövüş mekaniklerini, detaylı bir Kariyer modunu ve yeni online özellikleri içererek bugüne kadar yapılmış en otantik ve geniş UFC video oyun deneyimini sunmayı vaat ediyor. UFC Undisputed 2010 “T” (Genç) ile derecelendirilmiştir ve tavsiye edilen perakende fiyat olan 59.99$’dan Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için perakende mağazalarda satışa sunulmuştur. Oyun Eylül ayında ise PSP® (PlayStation®Portable) sistemi için piyasada olacaktır.

“UFC Undisputed 2010 rakipsiz dövüş sistemi, çeşitli oyun modları ve yepyeni online dövüş kamp özelliği de dahil olmak üzere bir çok yeni özelliği ile spor oyunlarının çıtasını yükseltiyor,” diyor Core Games, THQ İdari Başkan Yardımcısı Danny Bilson. “Online dövüş kampı dövüş ve spor oyunu türü için büyük bir online gelişimi temsil ediyor; oyuncuların bir yandan MMA yeteneklerini geliştirmelerini sağlarken, diğer yandan ekip halinde gelişmeye de yoğunlaşıyor.”

“UFC Undisputed 2010 bu yıl oynayacağınız en iyi spor oyunu, diğer dövüş oyunlarını kesinlikle gölgede bırakacak,” diyor UFC başkanı Dana White. “UFC, dünyanın en önemli MMA organizasyonu ve UFC Undisputed 2010 sanal Octagon ringinde UFC’nin gerçekçiliğini ve heyecanını yansıtabilecek tek video oyunu.”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
UFC Undisputed 2010 Satış Mağazalarına Dağıtılıyor
İlginizi Çekebilir