Ulaş Karademir, Cevat Yerli’nin ekibine katıldı

Tunay Şahin 11.01.2023 - 23:24
Eski Hitman yapımcısı Ulaş Karademir ve Crysis yapımcısı Cevat Yerli tek bir projede buluşuyor

Crytek’in eski CEO’su Cevat Yerli’nin, Web 3.0 odaklı Metaverse girişimlerinden biri olan The TMRW Foundation, Unity’nin eski genel müdürü olan ve aynı zamanda Hitman serisinde teknik yapımcılık yapan Ulaş Karademir’i bünyesine kattı. Eski Hitman yapımcısı Ulaş Karademir ile eski FarCry ve Crysis yapımcısı Cevat Yerli birlikte çalışacaklar. Bu alanın GM ve CPO tarafından tamamen Ulaş Karademir sorumlu olacak.

Ulaş Karademir, TMRW ekibine katıldı

Ulaş Karademir, TMRW ekibine katıldı

Firmadan yapılan resmi açıklama şu şekilde:

2023'ün başlaması için ikinci önemli yetenek duyurumuz, temel teknolojilerimizden biri için cesur ve yeni bir adımı temsil ediyor.

Bugün, Ulaş Karademir'in TMRW Vakfı'nın yeni tescilli sinematik iletişim 3D motoru platformu RealityOS™'un Genel Müdürü ve CPO'su olarak atanmasının haberini paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Karademir, TMRW Vakfı'na Unity Technologies'de sektör çapında saygın bir görevden geliyor ve 7 yılı aşkın bir süredir Dahili Üretimler, Temel Mühendislik, Küresel Ar-Ge Temel Teknoloji ve Grafikler dahil olmak üzere birden fazla Başkan Yardımcısı ve Direktör rolünde görev yaptı. Unity'deki görevinden önce Better Collective'te Ürün Başkanı ve IO Interactive'de Glacier Engine ve Hitman Games Teknik Direktörü olarak 7,5 yıl görev yaptı. Karademir'in hem son teknoloji teknik çözümler oluşturma hem de bunların uygulamalarında uzmanlaşma geçmişi, onu RealityOS™'u geleceğe taşımak için mükemmel bir aday yapıyor ve insanlar için yeni nesil İnternet yaratmak için daha önce hayal bile edilemeyen deneyimler ve çözümler yaratıyor.

Kendi sözleriyle (Ulaş Karademir): "Gelecekte hepinizle birlikte çalışma ve TMRW vakfının başarısına katkıda bulunma fırsatını dört gözle bekliyorum. Cevat'ın uzmanlığı ve yenilikçilik tutkusuyla, birlikte harika şeyler başarabileceğimizden hiç şüphem yok. Cevat ile çalışmaktan ve onun gelecek vizyonunun bir parçası olmaktan özellikle heyecan duyuyorum. Beceri ve çabalarımızı birleştirerek anlamlı bir etki yaratmamıza ve herkes için daha parlak bir yarın yaratmamıza olanak sağlayacağına inanıyorum."

TMRW Vakfı Kurucusu ve CEO'su Cevat Yerli: “Ulas ile birlikte, RealityOS™'u, müşterilerini ve uygulamalarını İnternet'in geleceği için çözüm odaklı, yenilikçi ve cesur yeni bir sayfaya - 3. Web. Daha iyi bir dünya için her türlü ilişkinin kurulmasını sağlamak amacıyla geliştiricileri insanları her zamankinden daha derin ve daha anlamlı bir şekilde bir araya getirme konusunda yetkilendirdiğimiz için çok heyecanlıyız" dedi.

The TMRW Foundation, RealityOS isimli teknik altyapı ile internetin bir sonraki adımı olarak görülen Web 3.0 üzerinde çalışan ve 3D iletişim aracılığıyla artırılmış gerçeklik (AR) alanında devrim yaratacak olan, “The Internet of Life” konsepti üzerinde çalışıyor.

Konuyla ilgili detayları The TMRW Foundation’ın resmi web sitesindeki açıklamalardan öğrenebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 03:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2023 22:07
Yapın bi zencisiz ilk ve ikinci oyun karışımı Crysis 4, şenlensin buralar.
MK Okuru
MK Okuru 15.01.2023 17:14
Prophet'sız Crysis, olmaz moruq
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ulaş Karademir, Cevat Yerli’nin ekibine katıldı
İlginizi Çekebilir