Uncharted filmi için yeni bir poster yayınlandı

Ersin Kılıç 16.12.2021 - 15:30
Tom Holland, Mark Wahlberg ve Antonio Banderas gibi oyunculara sahip olan Uncharted filmi için yeni bir poster yayınlandı

Şu sıralar Spider-Man: No Way Home filmi ile gündemde olan Tom Holland, bildiğiniz gibi Sony Pictures'ın yeni aksiyon macera filmi Uncharted filminde de karşımıza çıkacak. PlayStation konsollarında aynı adlı popüler video oyunu serisinden uyarlanan bu film için yeni bir poster daha yayınlandı.

Tom Holland'lı Uncharted filminden yeni bir poster yayınlandı

Tom Holland'ın Nathan Drake olarak karşımıza çıkacağı filmin oyuncuları arasında Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Tati Gabrielle ve Sophia Ali gibi başarılı isimler yer alıyor. Venom ve Zombieland filmlerinden tanıdığımız Ruben Fleischer'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu ise Art Marcum ve Matt Holloway kaleme aldı. 

Filmin yayınlanan yeni posterine baktığımızda ise daha çok Uncharted: Drake's Fortune isimli ilk oyundan izler görüyoruz. Bu posterde arkada batan gemileri önde ise Nathan Drake ve Victor Sullivan, nam-ı değer Sully karakteri gözüküyor. Zaten yayınlanan ilk fragmanda bu ilk oyunun konusu ele alınsa da diğer oyunlardan da önemli sahnelerin filme eklendiğini görmüştük. 11 Şubat 2022'de ülkemizde gösterime girecek olan Uncharted filminin yeni posterine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Uncharted filmi için yeni bir poster yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 14:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted filmi için yeni bir poster yayınlandı
İlginizi Çekebilir