Uncharted filminin yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 23.12.2021 - 19:33
Aynı isimli oyundan uyarlanan ve başrolünde Tom Holland, Mark Wahlberg gibi oyuncuların yer aldığı Uncharted filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Uncharted filminin merakla beklenen ilk fragmanı yaşanan bazı sızıntıların ardından yayınlanmıştı. Vizyon tarihi için gün sayan filmin yeni fragmanı ise Sony tarafından geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Şu sıralar Spider-Man: No Way Home filmi ile oldukça gündemde olan Tom Holland'ı Nathan Drake olarak izleyeceğimiz film 18 Şubat 2022'de gösterime girecek. Yayınlanan yeni fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Uncharted filminin yeni fragmanı yayınlandı

Aynı isimli oyun serisinden uyarlanan filmin yeni fragmanına baktığımızda, tıpkı ilkinde olduğu gibi her oyundan bir parçanın filme yedirildiğini fark ediyoruz. Yine Nathan ve Sally karakterlerinin tanışma kısmına yer verileceği de fragmandan belli oluyor. Bunun dışında Uncharted 4: A Thief's End oyunundakine benzer bir bar sahnesi, müzayede sahnesi de filmde yer alacak.

Ayrıca Uncharted 3: Drake's Deception oyunundakine oldukça benzeyen bir uçak sahnesi de filmde kendisine yer edinmiş. Fragmanın sonlarına doğru ise muhtemelen filmin sonunda göreceğimiz önemli aksiyon sahneleri karşımıza çıkıyor. Açıkçası neredeyse filmi izlemiş kadar olduk diyebiliriz. Fragmanın sonuna beklenen sahneyi de eklemeyi unutmamışlar.

Uncharted filminde Tom Holland dışında Sally rolünde Mark Wahlberg'i izleyeceğiz. Ruben Fleischer tarafından yönetilen filmde ayrıca Antonia Banderas, Tat, Gabrielle ve Sophia Ali gibi oyuncular da yer alacak.

Uncharted filminin yeni fragmanı yayınlandı

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2021 15:56
gemi kaldırma sahnesi falan şahane olmuş umarım oyundaki türkçe seslenirenler olur filmde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2021 11:52
Oyunun sadece adı var. Ne Sully aslına benziyor ne de Nathan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 27.12.2021 11:23
nathan karakteri için tom pek olmamış belki geçmişten günümüze getirilecek bir seri olarak önümüze çıksa ilk filmde nathan gençliği canlandırıyor diyebiliriz ama fragmanda ki aksiyon sahnelerine bakılacak olursa bu durum pek olası değil ayrıca fragramda gözlemlediğim 3 oyunda ki senaryoyu tek bir filme yedirilmeye çalışılmış gibi duruyor ellerinde ki bolca malzemeyi tek bir filmde harcamak da hatalı olmuş...çıksın izleyelim bakalım düşük ihtimal ama belki yanılırız...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2021 02:46
Sony Tom Holland ı bütçesine kattı galiba.Yakında Tomb Raider oyununda Lara Croft u da canlandırırsa şaşmayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 26.12.2021 10:20
Bu Abuzittin kim ya? Kalıp yok tip yok Allahın zarganası. Koskoca Hollywoodda adam kalmadı sanki çoluk çocuğu koyup oynatıyorlar. Röportajlarda da sanki herkes bu hıyarı sevmek zorundaymış gibi bir kasıntı kasıntı laflar tam ergen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted filminin yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir