Uncharted: Kayıp Miras nasıl yapıldı?

Hakan Hervenik 13.09.2017 - 09:48
Uncharted: Kayıp Miras'ın animasyonlarının nasıl yapıldığını gösteren bir video yayınlandı.

Geçtiğimiz ay çıkışını yapan ve satış listelerinde ilk sıralara yerleşen Uncharted: Kayıp Miras, aldığı notlarla göz doldurmuştu. Naughty Dog'un Nathan Drake'in boşluğunu Chloe ve Nadine ile doldurması ile ortaya çıkan oyun, bizi Hindistan'ın muhteşem atmosferinde bir maceraya götürüyordu.

Uncharted: Kayıp Miras nasıl yapıldı?

Naughty Dog'un grafik konusunda ne kadar detaylı ve iyi çalıştığını biliyoruz. Oyunda en beklenmedik yerde bile detay bulmanız mümkün. PlayStation'ın vazgeçilmezi olan Uncharted serisi ise The Lost Legacy ile birlikte şimdilik sona erdi. Naughty Dog ise oyunun yapılışı hakkında yeni bilgileri yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta "the art of Uncharted: The Lost Legacy" isimli bir kitap yayınlayan stüdyo, burada konsept tasarımlarını yayınlamıştı.

Oyunun sinematik animasyonlarından sorumlu olan Matthew Tovar'ın çalışmalarını içeren yeni bir video ise Matthew Tovar'ın kendisi tarafından yayınlandı. Burada oyunda bulunan en çarpıcı sahnelerin nasıl bir araya geldiğini görebilirsiniz.

Dün ortaya çıkan Uncharted 4'ün Amy Henning döneminde başka bir oyun olduğu haberini ise buradan okuyabilirsiniz.

Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 10:31
adamlar teknolojiyi programı ne güzel kullanıyor biz no:70 yaptık animasyon araları olsaydı güzel olurdu ve oyun 1 günde bitti birşey anlamadım hiç korkmadım oyundan kulaklıkla oynadığım halde parlaklık ayarı da yoktu üstelik oyunu kap karanlık oynadım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Uncharted: Kayıp Miras nasıl yapıldı?
İlginizi Çekebilir