Undertale özel içeriklerle Xbox Game Pass yolcusu

Alparslan Gürlek 16.03.2021 - 12:20
Undertale çıkışının ardından beş yıl geçtikten sonra yeni özel içeriklerle Xbox Game Pass kütüphanesine geliyor. Oldukça 'özel' içeriklerle...

Microsoft, lansmanından beş yıldan fazla bir süre geçtikten sonra, Undertale için Xbox Game Pass müjdesini veriyor. Bugünden itibaren oyun, Game Pass aracılığıyla Xbox One ve Xbox Series X / S'e doğru yol alıyor. Tıpkı PlayStation ve Switch sürümleri gibi, Undertale'in Xbox sürümü de konsola özel içerikleri beraberinde getirecek.

Undertale Xbox Game Pass yolcusu, özel içerikleri de bohçasına doldurmuş

Undertale kayıtlarınızı PC'den Xbox'a aktarmak isterseniz, bunu yapmanız mümkün olmayacak. Bunun ana sebebi ise Xbox sürümünüzün PC'de olmayan içeriklere sahip olacak olması. John Ricciardi, Xbox Wire'da şöyle yazıyor:

"Xbox sürümü büyük ölçüde benzer bir deneyim sağlarken, bir ev konsolunda oynayanlar için daha rahat zaman geçirmek adına tasarlanmış Xbox'a özgü birkaç geliştirme barındırıyor. Bunlar nedeniyle, iki sürüm arasındaki ilerleme ve kayıt verileri maalesef uyumlu değil. Ancak bu, aynı zamanda önceki konsol sürümlerine benzer bir şekilde, Xbox sürümünün de kendi küçük ... türbesine sahip olduğu anlamına geliyor.

Undertale için yayınlanan farklı sürümler, büyük ölçüde aynı oyun olsa da birkaç küçük farklılık taşıyor. Örneğin, PlayStation sürümünde oyunun kupalarının çoğunun kilidini açabileceğiniz bir "Dog Shrine" bulunuyor. Switch sürümünde ise sizi yeni bir boss savaşına sürükleyen Dog Shrine'ın farklı bir sürümü olan Mad Mew Mew bulunuyor. Xbox sürümü için ise üst taraftaki fragmanda görebileceğiniz gibi, Dog Shrine'ın farklı bir sürümüne dair ipuçları bulunuyor.

Undertale özel içeriklerle Xbox Game Pass yolcusu

Oyun hakkında

Undertale Toby Fox tarafından geliştirilen, 2 boyutlu bir 8-bit RPG oyunu. Nostaljik dokusu ve özgün içeriğiyle oyuncuların büyük ölçüde beğenisini toplamış bir yapım. Oyun müzikleri tam 101 parçadan oluşuyor ve Undertale'in konusu, insanlar ve yaratıklar arasındaki bir savaş. Savaşı insanların kazanmasıyla, canavarlar yer altında güçlü bir büyüyle hapsediliyor. İlk kez 15 Eylül 2015 tarihinde piyasaya sürülen yapım, PlayStation 4, Nintendo Switch, Mac OS, Linux, Microsoft Windows, PlayStation Vita ve son olarak da Xbox platformları için yayınlandı. GameMaker ile geliştirilen yapım, bu motorun kullanıldığı en popüler ve en başarılı oyun olabilir. Peki sizler Undertale hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Undertale özel içeriklerle Xbox Game Pass yolcusu
İlginizi Çekebilir