Ünlü Hollywood oyuncusu Vin Diesel'den Thor paylaşımı geldi

Furkan Güler 29.01.2019 - 10:05
Groot karakterinden Thor'a teşekkür.

Hollywood'un en çok kazanan aktörlerinden bir tanesi olan Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli serisi sayesinde yıllar içerisinde bilinirliğini oldukça fazla yükseltti. Her dönem yeni bir filmle sevenlerinin karşısına çıkan oyuncu, Dominic Toretto karakteriyle Hollywood tarihine geçti diyebiliriz. Aynı zamanda Marvel sinematik evreninde Groot karakterini seslendiren oyuncu, bu defa kişisel Instagram adresinden Thor ile alakalı paylaşım yaptı.

Vin Diesel'den Thor paylaşımı

Ünlü oyuncu Vin Diesel'den Thor paylaşımı geldi

Thor ve kendisinin 2010 yılında Porto Riko'da tanıştığını söyleyen Diesel, Chris Hemsworth'ün ne kadar iyi biri olduğuna dikkat çekti. Marvel çatısı altında aynı ekipte olmayı hiç hayal etmediğini söyleyen oyuncu, sonrasında hayranlarına Avengers Endgame filmini görmek için kimin heyecanlandığını sordu.

Avengers Endgame filminde Groot karakterini de öldüren Thanos, bakalım yeni filmde kahramanlarımıza karşı nasıl bir savaş verecek? Sonsuzluk taşları ve eldiveni sayesinde evrenin yarısını öldüren Thanos'un, bu filmde öleceği ön görülüyor. Ancak Marvel senaristleri, sürpriz bir kararla Thanos'u canlı tutmak da isteyebilir. Son filmiyle hayranlarının aklında soru işaretleri bırakan yapımcıların neler planladığını merak ediyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 10:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2019 20:35
neden ünlülerin her paylaşımını haber yapıyorsunuz ki? bu tarz paylaşımları diesel'i instagram'da takip edenler görmek ister zaten. endgame ya da mcu için herhangi bir bilgi içermeyen bir paylaşımın, bu sitenin takipçileri için ne gibi bir önemi olabilir?
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2019 23:40
Herkesin istagramı yok kardeş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.01.2019 14:33
Ben böyle paylasımları sevıyorum kim ne derse desin teşekkürler merlin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü oyuncu Vin Diesel'den Thor paylaşımı geldi
İlginizi Çekebilir