Ünlü strateji oyunu Europa Universalis IV, Epic Games'de ücretsiz

Eren Eroğlu 1.10.2021 - 19:51
Her hafta ücretsiz bir şekilde dağıttığı oyunlara ara vermeyen Epic Games, bu hafta; Europa Universalis IV'ı ücretsiz veriyor.

Her haftanın perşembe günü oyunculara ücretsiz bir şekilde oyun sunmaya devam eden Epic Games, bu hafta ise Paradox'un ünlü strateji oyunu Europa Universalis IV'ı ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. 7 Ekim saat 18.00'a kadar ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebileceğiniz yapım, oyunculara direkt olarak kendi tarihlerini şekillendirme fırsatı sunuyor.

Ünlü strateji oyunu Europa Universalis IV, Epic Games'de ücretsiz

Epic Games ücretsiz oyunları nasıl alınır? Ücretsiz oyunlar sekmesine, buraya tıklayarak oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Daha sonrasında ise bir Epic Games hesabına ihtiyacınız olacak. Tamamen ücretsiz bir şekilde hesabınızı oluşturduktan sonra; ücretsiz oyunlar sekmesindeki oyunların üstüne tıklayıp, ücretsiz oyununuzu kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilir ve istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Ünlü strateji oyunu Europa Universalis IV, Epic Games'de ücretsiz

Europa Universalis IV oyunculara neler sunuyor?

  • Ulus kurmak tamamen esnek ve olasılıklar sonsuz.
  • Seçimlerinin yönetimdeki erkeğin veya kadının kabiliyetinden etkilendiği ve oynanışın gidişatını yönlendireceği yeni monarşi gücü sistemini deneyimle.
  • Geçmişin büyük kişilikleri, binlerce tarihsel olayda izini bırakırken sana destek vermek için elinin altında olacak.
  • Dinamik mevsimsel etkilerle tamamlanan yemyeşil bir topoğrafik haritada yüzlerce yıllık oynanışın keyfini çıkar.
  • Ticaret sistemi, dönemin büyük ticaret imparatorluklarına yeni bir boyut katıyor. Önemli ticaret rotalarının kontrolünü ele geçir ve dünyanın zenginliğini kendi kasalarına taşı.
  • Koalisyonları, kraliyet evliliklerini, asi desteğini kullan ve yeni tek taraflı fikir sisteminin olasılıklarını keşfet.
  • Arkadaşlarına karşı savaş veya oyuncuların birlikte çalışarak en fazla 32 oyuncu içeren tek bir ulusu kontrol etmesini sağlayan eşli çok oyunculu modu dene. Geliştirilmiş sohbet ve yeni eşleştirme sunucuları içerir.
  • Europa Universalis IV gönlünden geçen her şeyi özelleştirme ve modlama şansı veriyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü strateji oyunu Europa Universalis IV, Epic Games'de ücretsiz
İlginizi Çekebilir