Ünlü Youtuber Dunkey, kendi oyun stüdyosunu kuruyor

Ersin Kılıç 22.09.2022 - 14:49
Yutube'da oyunlar için yaptığı farklı eleştiri videoları ile bilinen Video Game Dunkey, kendi oyun stüdyosu Bigmode'u duyurdu.

Youtube platformunda oyun odaklı içerik üreticilerinin sayısı bir hayli fazla. Video Game Dunkey ise bu kalabalıktan sıyrılmayı başaran ve eğlenceli videoları ile eleştiriyi harmanlamayı başaran bir kanal oldu. Bu konuda en başarılı isimlerden biri olan Dunkey, kendi oyun stüdyosu Bigmode'u duyurdu.

Ünlü Youtuber Dunkey, kendi oyun stüdyosunu duyurdu

Youtube platformunda yedi milyondan fazla abonesi bulunan Dunkey (gerçek ismi ile Jason Yevgeniy Gastrow), eşi ile birlikte bağımsız oyunların yayıncılığına odaklanan firmayı kurduklarını açıkladı. Kendi Youtube hesabından yayınladığı bu video ile firmanın duyurusunu yapan Dunkey, bir nevi bağımsız oyunlara destek olarak daha fazla kişiye ulaşmalarını da sağlayacak diyebiliriz. 

Dunkey, yaptığı açıklamada  YouTube'da bir video oyunu eleştirmeni ve içerik yaratıcısı olarak 11 yılı geçirdikten sonra, kendisi ve eşi Leah'ın hak eden bağımsız oyun geliştiricilerini desteklemek ve daha fazla kişiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla bu yayın stüdyosunu açmaya karar verdiklerini belirtti. Dunkey aynı zamanda aldığı bu kararın video oyunları hakkında dürüst yorumlar yapmasını engellemeyeceğini ve bu konudaki itibarını hiçbir şekilde lekelemeyeceğini de sözlerine eklemiş.

Bağımsız oyunların tam anlamıyla sürpriz olduğunu ve insanların genelde oynayana kadar ne çıkacağını bilmediğini söyleyen Dunkey, amacının gerçekten hak edecek, potansiyeli olan yapımların daha çok bilinmesini sağlamak olduğunu da sözlerine eklemiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.09.2022 14:07
youtubedaki en iyi oyun içeriği üreticisi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ünlü Youtuber Dunkey, kendi oyun stüdyosunu kuruyor
İlginizi Çekebilir