Unreal Engine ile geliştirilen Industria için PC demosu yayınlandı

Özgür Deveci 18.06.2020 - 14:32
Bleakmill tarafından geliştirilen ve Headup Games tarafından yayınlanacak FPS oyunu INDUSTRIA'nın PC demosu yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Headup Games ve Bleakmill, Unreal Engine 4 motoruyla geliştirilen FPS oyunu INDUSTRIA için bir PC demosu yayınladı. Bu demo Steam Oyun Festivali etkinliğinin sonlarına doğru, yani 22 Haziran tarihinde sona erebilir. O nedenle, hala oynayabiliyorken indirmenizi öneririm. Oyunun demosunu deneyim etmek istiyorsanız buradan Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

INDUSTRIA, soğuk savaşın henüz bitmediği dönemlerde, kendini unutulmuş bir paralel evrende bulduğun klasik birinci-şahıs shooter oyunudur. Yozlaşmış bir steampunk dünyasında kayıp iş arkadaşını ara ve karanlık geçmişi deşifre et. Berlin duvarının yıkıldığı akşam, genç bir kadın, gizemli koşullar altında ortadan kaybolan kayıp iş arkadaşını bulmak için başını paralel bir boyuta daldırır. Doğu Berlin'deki kontrol noktaları hala insan kalabalığı tarafından istila edilirken, Nora bu dünyadan, bilinmeyen zaman katmanlarına ve bilinmeyen bir kadere kaçıyor.

Unreal Engine ile geliştirilen Industria için PC demosu yayınlandı

INDUSTRIA için PC demosu yayınlandı

9 Kasım 1989, Berlin sokakları insan kaynıyor. 40 yıllık bölünmenin ardından binlerce araç Alman iç sınırını geçiyor. Duvar açık ve devlet henüz olan bitenden bihaber durumda. Bu sırada Doğu Berlin yakınlarındaki bir araştırma tesisinde bir adam kayboluyor. O adam senin iş arkadaşın Walter. Geç gelen mesajı üzerine kanıtların çoktan devlet adamları tarafından yok edildiği ofise dönüyorsun. Walter’in araştırması hakkında öğrendiklerin seni tesisin ve kâinatın merkezine, zamanın sabit kaldığı yere götürüyor. Peki sır perdesi ne zaman açılacak? Gördüğün bütün o korkunçluklar ve sorumlularının bilinmezliği sonunda seni tuhaf ve bir o kadar da tanıdık bir dünyanın derinlerine çekecek.

Özellikler

Derin hikaye: Yaklaşık 4 saatlik oyun deneyimiyle klasik bir hikaye güdümlü birinci şahıs nişancı deneyimini yaşayın

Retro Nişancı-Oynanış: Arka görüş yok, çan ve ıslık yok - sadece tatmin edici silah oyunu

Sıkı atmosfer: David Lynch gibi gizem ve gerçeküstü dolu, sevecen tasarlanmış bir dünyaya dalın

Ölümcül tehlike: Düşmanlar her köşede gizleniyor - 4 farklı silahla kendinizi savunun

Eşsiz ortam: Duvarın yıkıldığı sırada Berlin, gerçeküstü bir steampunk dünyasıyla buluşuyor

Deneysel film müziği: Sentezleyici, akustik enstrümanlar ve melankolik vokaller

Yayıncı firma bu yeni FPS oyununu 2021’de piyasaya sürmeyi planlıyor. Eğer Half-Life ve Atomic Heart gibi oyunları seviyorsanız bu oyunu da kesinlikle denemelisiniz. Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2020 22:03
Yahu siz delimisiniz divanemi nerde real foto nerde real life gameplay nerde adrenalin yok arkadaş bu işi apple konsol çıkartarak real life konsol adında 20 bin yapsın alalım bu çizgi film animasyonlarından gına geldi yenilik yok cilalanmış grafik bunlar berbat
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2020 10:10
Oğlum sen hangi tımarhaneden kaçtın da bu siteye musallat oldun? Her oyun haberine real life grafik yazıp duruyosun derdin ne senin?
Spider_hip
Spider_hip 19.06.2020 02:53
PC'ler biraz aldı başını gitti. O yüzden öyle çok fark yaratacak grafikler görmek konsolda zor. Yani rtx 2060 ayarında gücü olduğu belirtildi ps5'in. Hadi yazılım falan avantajı desek bile çıksa çıksa 2070 ayarını verecektir. Başlangıç için aslında hiç fena değil. Ama 7 sene bu güçte sabit kalacağı düşünülünce biraz düşündürücü oluyor tabi. Muhtemelen 3 seneye pro çıkar. O zaman güzel farklar ortaya çıkabilir.

Diğer yandan önceki nesle göre artan gpu gücünü grafik yerine 4K vereceğiz diye kasmalarından ötürü de ilerleme yok. Yani artan güç 1k yerine 4k olabilmeye gidiyor ne yazık ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2020 20:37
Atomic Heart hayranı olabilmek için önce oyunun çıkması gerekmez mi ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Unreal Engine ile geliştirilen Industria için PC demosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir