Üye barajını aşan Genshin Impact discord çökertti

Murathan Özlü 1.08.2021 - 14:20
Genshin Impact resmi discordu öyle bir doldu ki, oyun yapımcıları ikinci bir discord sunucusu açmak zorunda kaldı.

Son dönemlerin popüler oyunlarından Genshin Impact, Discord üye sınırı "engeline" takıldı. 800 bin üye sınırını aşan sunucunun, Discordun bir sunucuda kaldırabileceği maksimum üye sayısı olduğu ifade edildi.  28 Temmuz da açıklama yapan Genshin Impact resmi Twitter hesabı, ikinci bir Discord serverı açıldığının müjdesini verdi.   Yeni serverın adı " Genshin Impact Tavern" olarak belirlendi. Serverın an itibariyle 140 bin kullanıcıyı aştığı ifade ediliyor. Bu ilginin devam etmesi durumunda oyun yapımcılarının üçüncü bir sunucuyu da açmalarına kesin gözüyle bakılıyor.
Genshin Impact discordu çökertti

Özellikle pandemi nedeniyle -imkanı olan insanların- evde kalıp yeni vakit geçirme yolları aramaya başlaması ile Discorda olan ilgi ciddi anlamda artmış durumda. Online oyunlara olan ilginin de aynı sebepten dolayı artması, böyle yoğunlukların yaşanmasına sebep oluyor.

Genshin Impact

Genshin Impact oyuncusu olup ilk sunucuda yer bulamayan oyuncuların yeni açılan sunucuya bir an önce geçmeleri tavsiye ediliyor. Açılan yeni sunucunun da eninde sonunda maksimum kapasitesine ulaşıp üçüncü bir sunucunun açılma ihtimali dillendiriliyor.

İlk sunucuda yer alan oyuncuların yeni açılan sunucuya da geçip orayı da erkenden doldurup doldurmayacakları merak konusu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Üye barajını aşan Genshin Impact discord çökertti
İlginizi Çekebilir