Yarış oyunu V-Rally 4 için yeni tanıtım videosu yayınlandı

Hürkan Çalışkan 26.07.2018 - 14:49
Sevilen yarış oyunu yıllar sonra geri dönüyor.

Kylotonn Racing Games tarafından geliştirilen ve Bigben Interactive tarafından yayıncılığı üstlenilen yarış oyunu V-Rally 4 için Ralli ve Hillclimb yarış türlerini oyun içi grafikleri ile sergileyen tanıtım videosu geldi.

Efsanevi off-road yarış oyunu geri dönüyor

İlk olarak 1997 yılında piyasada gördüğümüz ve uzun yıllardır yeni bir oyununu göremediğimiz efsane off-road yarış oyunu V-Rally 4 ile geri dönüyor. Beş ayrı kategoriyi bünyesinde barındıran V-Rally 4, iki kategorisini ve oyun içi grafikleri de gösteren bir video ile tanıtıyor.

Modern ve tarihe geçmiş araçları, Kenya’dan Sequoia Park’a kadar zorlu koşullara sahip yollarda Ralli, çamur ve asfalt yolda 8 kişilik heyecanlı yarışların yer aldığı V-Rally Cross, yollarda rastgele yer alan tuzaklar arasında drift, isabet ve hız kabiliyetinizi gösterebileceğiniz Extreme-Khana, yarışları kazanabilmek için fizik kurallarını öğrenip, reflekslerinizi geliştirmeniz gereken Buggy, güçlü ve atak canavarları kontrol edebileceğiniz Hillclimb deneyimleri V-Rally 4 içerisinde yer alıyor.

Zorlu simülasyonda uzman olacağınız V-Rally 4, Eylül 2018 tarihinde piyasada yerini alacak. Tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.07.2018 19:35
bekleriz
Kalan Karakter: 300 Gönder
V-Rally 4 için, Ralli ve Hillclimb yarışlarına özel video geldi
İlginizi Çekebilir