Valheim, 5 milyon satış rakamını geride bıraktı

Ersin Kılıç 4.03.2021 - 11:08
Son dönemin en popüler oyunlarından biri olan Valheim'ın yükselişi devam ediyor. Oyunun 5 milyon satış rakamını geride bıraktığı açıklandı.

Valheim yapılan açıklamaya göre 5 milyonluk satış rakamını geride bırakmış durumda. Son zamanlarda oyun dünyasındaki en hızlı yükselişe geçen oyun olan yapım milyonluk rakamları çok kısa süre içerisinde geçmeyi başarmıştı. Anlık oyuncu sayısı konusunda da büyük bir sıçrama yaşayan Valheim'ın bu konudaki rekoru ise 502.387 kişi olmuştu. Oyuna olan ilgiye bakacak olursak bu yükselişin devam edeceğini de söyleyebiliriz.

Valheim hızlı yükselişine devam ediyor

Çok ufak bir dosya boyutuna sahip olmasına karşın devasa bir dünyayı içerisinde barındıran Valheim, kısa sürede büyük bir ilgi toplayarak Steam'in en çok oynanan oyunlarından biri oldu. Hem anlık oyuncu hem de satış rakamı anlamında büyük bir sıçrama yapan oyun ilk haftasında 1 milyonluk satış rakamını geride bırakmayı başarmıştı. 13 günlük süreçte 2 milyon, 17 günün ardından 3 milyon ve 22 günde 4 milyonluk satış rakamına ulaşan yapım henüz bir ayı dolmamasına karşın 5 milyon barajını da aşmış oldu. Valheim çıkışından sadece 29 gün sonra 5 milyon satış rakamına ulaştı

Valheim, 5 milyon satış rakamını geride bıraktı

Steam platformunda en çok oynanan oyunlardan biri olan Valheim'da harcanan toplam sürenin ise 15.000 yılı geçtiği belirtilmiş. Diğer enteresan bilgi ise Twitch platformundan geldi. Oyunun toplam izlenme süresinin 35 milyon saati geride bıraktığı da rapor edilmiş.

Bu rakamlar sonrası bir açıklama yapan Iron Gate CEO'su Richard Svensson herkese teşekkür ettiği gibi erken erişimde olan oyunun geliştirilmeye devam edeceğini ve Odin'in oyuncuları zorlayacağı tüm içerikleri Valheim'e ekleyeceklerini dile getirmiş.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2021 13:45
Şimdilik daha çok base yapmaya ağırlık verilmiş, o da çok çeşitli değil. Evi bitirdiğimizde içini mobilyalarla dolduramıyoruz yeterince. Daha çok gelişmesi lazım, biz zaten oynarız
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim, 5 milyon satış rakamını geride bıraktı
İlginizi Çekebilir