Valheim Modları İle Oyun Skyrim'e Dönüyor

Tunay Şahin 25.09.2023 - 13:02
Valheim modları ile oyuna Skyrim müziği, Brezilya temalı harita ve efsanevi silahlar gibi bir çok yeni özellik ekleyebilirsiniz.

Valheim oyun deneyiminizi zenginleştirmek için birçok yeni modu sizlerle buluşturuyor. Bu eklemeler arasında The Elder Scrolls V: Skyrim'den alınan müzikler, Brezilya'ya özgü bir harita, efsanevi silahlar ve oyunun dünyasını genişletecek parametreler bulunuyor.

Yeni Valheim Modları İle Oyun Skyrim'e Dönüyor

Detaylara inecek olursak, Skyrim Müzik Paketi, Valheim'ın mevcut müziklerini Skyrim'in epik melodileriyle değiştiriyor. Ayrıca, BrasilII modu, Valheim dünyasına kuzey Brezilya, güney Venezuela ile Kolombiya ve Guyana'nın bazı kısımlarını ekliyor.

Oyunun dünyasını genişletebilmek için oyuncuların kullanabileceği modlar da mevcut. Bu modlarla dünya verisi, dünya olayları ve yeniden doğuşları daha geniş bir perspektife taşıyabilirsiniz.

Yeni Valheim Modları İle Oyun Skyrim'e Dönüyor

Bu mod koleksiyonu, üç yeni silahı farklı modifikasyon seçenekleriyle beraber getiriyor. Oyuncular, silahın ikincil saldırısını değiştirmek için belirli bir tuşa basarak silahın modunu değiştirebilirler. Ayrıca, bu silahların özellikleri ve tarifleri de özelleştirilebilir.

Valheim'a dair konuşurken, The Witcher 3 karakterleri Geralt, Ciri, Triss ve Yennefer'ı ekleyen bir moddan da bahsetmeliyiz. Bunun yanı sıra, büyüyü geliştiren, öğütme işlemini hafifleten, boss canlandırmalarını kaldıran ve otomatik eşya seçimine izin veren modlar da bulunmaktadır. Oyununuzda ayılar, kilitlenebilir kapılar, hava gemileri ve rün taşlarına da yer verebilirsiniz. Hardcore Sunucu Modu'nu eklemeyi unutmayın. Grafikleri daha net görmek isterseniz, 4K Doku Paketi'ni deneyebilirsiniz. Oyunda rol yapmayı seviyorsanız, özel bir rol yapma genişletme modu da mevcut. Son olarak, oyuna RPG tarzında Deneyim ve Seviye Yükseltme Sistemini ekleyen bir mod da bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Valheim Modları İle Oyun Skyrim'e Dönüyor
İlginizi Çekebilir